Halid Muslimović, Sara
Printscreen
Halid Muslimović, Sara

Printscreen

Halid Muslimović Foto: Printscreen

Dve strane priče Sonja Bašić došla iz Australije da dokaže da ju je Halid Muslimović pretukao, on tvrdi da je to laž

Halid Muslimović danas se prvi put suočio s bivšom ljubavnicom Sonjom Bašić u Osnovnom sudu u Banjaluci po optužbi da ju je brutalno pretukao u julu mesecu 2018. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Bosanski pevač u zgradu suda stigao je sa svojim advokatom. Dok je prolazio pored novinara, samo je rekao da nema čega da se plaši i da je spreman. Međutim, brzo se ispostavilo da nije bio u pravu, jer ni on ni njegov advokat nisu adekvatno odgovarali na Sonjine optužbe, a tražili su i pauzu kako bi se dogovorili o pitanjima koja će joj postaviti.

Halid Muslimović

Masanori Jošida/Alo!

Halid Muslimović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

 

Nataša Bekvalac o majčinstvu: Na ovaj način vaspitavam ćerke Hanu i Katju!

AUTOR: Blic/J.I. DATUM I VREME: 29.10.2019. 19:20 Divno! Nataša Bekvalac, Foto: Nenad Vujanović/Alo! Nataša Bekvalac je progovorila o svom odnosu sa ćerkama Hanom i Katjom, pa i kako ih vaspitava. Pevačica kaže da sa ćerkama ima veoma otvoren odnos, pa i da sa Hanom često priča, jer Katja ima godinu i po dana.

 

Smejao se u sudnici

- Halida sam upoznali u novembru 2015. na njegovom nastupu u Australiji. Od tada smo u emotivnoj vezi. Na početku je sve bilo u redu. Osim ljubavnog, imali smo i poslovni odnos. Dogovorili smo se da ja njemu pomognem u otplaćivanju dugova. Davala sam mu novac, sve dok nisam shvatila da njega samo moje pare zanimaju. Tada sam odlučila da raskinem s njim.

Na ove njene reči Halid se smejao pa ga je sudija opomenuo zbog nedoličnog ponašanja. Bašićeva, koja je došla iz Australije, nastavila je svoj iskaz:

Halid Muslimović, Sara

Printscreen

Halid Muslimović,Foto: Printscreen

- Došla sam u Banjaluku u julu prošle godine s namerom da se s Halidom na lep način dogovorim o otplati duga. Trebalo je u sredu da mi uplati 12.000 evra, ali to nije učinio pa sam odlučila da odem na njegov nastup u Kozarac u četvrtak uveče. Tu smo se sreli, bila sam s prijateljima za stolom, a on je stalno dolazio kod nas. Nakon fajronta, zamolila sam ga da me odveze do taksi stanice, koja je na sto metara odatle. U autu sam ga pitala zašto mi nije uplatio pare, tad je on podivljao, počeo da me psuje, preti, a zatim je dodao gas i krenuo ka Banjaluci. Onda je počeo da me udara rukom po licu, pa se zaustavio, uhvatio me za kosu, izbacio napolje, gde sam pala na veliki kamen i povredila kuk. Onda me je vratio u kola i sve do Banjaluke me tukao rukama po licu. Po dolasku sam rekla da ću zvati policiju, što ga je razbesnelo pa mi je polupao telefon, izbacio me na beton i odvezao se. Nisam mogla da pozovem policiju jer nisam znala broj, pa sam po ulasku u stan fotografisala svoje povrede i poslala ih advokatu. Sutradan sam otišla u bolnicu na pregled, pa u policiju, i podnela prijavu.

BONUS VIDEO:

Prva izjava Nataše Bekvalac posle razvoda od Luke Lazukića!