ZADOBIO JOŠ JEDAN TEŽAK UDARAC Srđan Predojević u teškoj situaciji: Voditelj "izgubljen", ne zna šta ga je snašlo!

Prvo otkaz, a sada i ovo...

Srđan Predojević
Foto: Screenshoot Youtube

Voditelj jutarnjeg programa TV Prva Srđan Predojević prolazi kroz težak životni period, jer je za samo 9 meseci ostao bez dva posla!

Najnovijim prekidom radnog staža sa TV Prva i pravim skandalom kada mu nije omogućeno da uđe u zgradu u kojoj je dugo godina zajedno sa koleginicom Jovanom Joksimović radio, vodio i uređivao jutarnji program, Srđan Predojević je tako doživeo drugi težak udarac.

Predojević je u kratkom vremenskom periodu ostao bez dva posla, prvo je dobio otkaz u SMATSA, a onda i na TV Prva.

Da ironija života bude još veća, oba puta Srđan Predojević dobija otkaz iz istog razloga “zbog nepoštovanja radnih obaveza”.

TV Prva je izdala saopštenje i rekla da je odlučila da prekine saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem zbog “nepoštovanja radnih obaveza”, a to je saopštila na Instagramu.

Predojević je ovo već prošao i to u decembru prošle godine, znači pre 9 meseci, kada je iz istog razloga dobio otkaz u Kontroli letenja Srbije i Crne Gore SMATSA.

Srđan Predojević
Foto: TV Prva printscreen

Kao razlog suspenzije navedeno je da se tri dana nije pojavio na radnom mestu, ali kolege tvrde da on gotovo nikad nije ni dolazio na posao.

Finansijska naknada za tu funkciju kako su mediji pisali iznosila je oko 300.000 dinara.

On je tada govorio da je u SMATSA oko 10 godina, da je primljen na neodređeno vreme, te da je kvalifikovan za radno mesto na kom je – diplomirani je komunikolog, magistar novinarstva i pilot.

Povezane vesti

 • Korisnik: Bokibk1
  27/09/2020 - 09:30
  Prodaj dzip Jaguar,kupi neki nize klase i ono sto ti ostane,koristi za hranu,potrbstine.Pa ces imati para dok ne nadjes posao.Ima posla,samo ako zelis da radis Srdjane!Muka mi je od vas skorojevića,dosli do para,pa naucili da zive na visokoj nozi.
 • Korisnik: Vuk07
  26/09/2020 - 21:25
  I treba da se zapitaju da sidju sa oblaka. Jel sto je lepo netraje dugo. Za ovo deset dana upoznali smo kako funkcionise ovaj voditeljski par. Da nisu tako alavi vec bi ih pozvao Solak i Djilas.Ako covek menja svaki dan kosulju. Cipele Od 1000 € odela sve mi se cini da svaki je shvatio da od ovo dvoje samo iznicu problemi a da nema kraja njihovim zahtevima,verujem i ucenama.
 • Korisnik: mish
  26/09/2020 - 15:00
  Ocigledno je da su mnogo alavi oboje!
 • Korisnik: Branjo
  26/09/2020 - 14:25
  E bsš smo potrešeni?! Ima narodna poslovica - ko visoko leti, nisko pada... Tako i dotični. Ima toooliko ljudi koji za ceo radni vek ne prime platu koliko su On i njegova nadobudna, prepotentna i nepristojna koleginica primali.. Samo, za šta?! k .
 • Korisnik: beba
  26/09/2020 - 13:56
  Nije lako ostati bez posla,ali Predojevic je trebalo da zna da on nije nikakva zvezda i da ne sme da dozvoli sebi aroganciju i neodgovornost.Sada neka ga kum zaposli na svojoj televiziji.Mlad je. Uspece.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi