"SRBIJO, OVAKO IZGLEDA TUGA, DEPRESIJA I NESREĆA!" Prijatelj Marije Ćurčić koja je izvršila samoubistvo se oglasio otvorenim pismom

Tuga!

Marija Ćurčić
Marija Ćurčić , Foto: Screenshoot Youtube

Voditeljka i manekenka Marija Ćurčić izvršila je samoubistvo, u nedelju 11. novembra oko 23 časa, u stanu  na Savskom vencu.

Ova vest je šokirala pre svega Marijunu porodicu, jer Ćurčićeva nije pokazivala nezadovoljstvo niti je isticala da ima probleme. Vest je iznenadila i sve njene prijatelje i one koji su je znali iz grada i noćnih klubova, pošto je bila jedna od najpoznatijih klaberki.

Brojni prijatelji oglasili su se na društvenim mrežama, a jedan od njih je i DJ Vladimir Trifunović koji se od Marije oprostio potresnim otvorenim pismom.

"Divna devojko, nikada neću zaboraviti naš prvi susret.

Ti dolaziš po karte za neku žurku. Ja mislim to mi bivša dolazi. Upadaš u moju sobu, u mraku, ja u majici i gaćama vičem: "Gde si, draga", i odjednom čujem nepoznat glas.

Palim svetlo, bez sočiva sam, ne vidim te i čujem: "Izvini što ti upadam, ja sam Marija, došla sam po karte sa Grotta".

Izvinjavam ti se dok navlačim prvu trešu koju (ne) vidim i uz blam i osmeh upoznajemo se. Kroz ovih 7 godina imali smo uvek sjajan odnos, radili smo zajedno, pomagali si oko žurki, pomagala si i za Manju i za Maria, bila u suštini slatko čokoladno dete zbog kog su te i svi zvali Čoko.

Sada svi ćute jer nemaju šta da kažu. A meni je žao što nismo više pričali o životu. Zanimala te je tema o Bogu na poslednjoj FAMI. Htela si da me povežeš sa eminentnim novinarima iz sveta da pričamo na temu religije i nauke. Hvala ti na tome.

Danas je tužan dan za klabing. Tužan jer ovo je već 5 žrtva za godinu dana.

U sebi osećam ljutnju jer sam čovek i zato što sam juče tolerisao neke Rejv Drooce i polupane klince kojima smeta što pričam o tome da ljudi ne trebaju da se uništavaju u klabingu. Najviše kroz droge, a onda kroz alkohol i ostala sranja. Još sam dobio i pritisak od organizatora da ne pričam o korišćenju droga i mentalnom zdravlju jer o tome očigledno niko ne želi da priča i ne vidi da je i to deo problema.

Marija nije bila narkoman, već nesnađeno dete u ovom svetu koje nije videlo ni sreću, ni svrhu, ni izlaz u ovoj priči. Neko će da kaže "ko zna koji je ona problem imala", pa je zbog ko zna čega oduzela sebi život, ali svi znamo koliko je Čoko bila uvek i nasmejana i dobra i pravi drug i prijatelj.

I sam sam imao suicidne misli u teškim trenucima i znam da to nikada ne dolazi odjednom. Čovek o tome ozbiljno misli, duševni bol koji čovek oseća u sebi prevazilazi fizički bol. I u takvom trenutku oduzeti sebi život izgleda kao logično rešenje. Šteta što to zapravo nikad nije rešenje.

Srbijo, pogledaj ovu sliku. Ovako izgleda tuga, depresija i nesreća.

Volimo te, Čoko, počivaj u miru i neka ti duša nađe put, uzvraćamo ti srcem."

Podsetimo, Vladimir je pre dve godine izgubio najboljeg druga, DJ Nemanju Ivanovića poznatijeg kao DJ Manya. Nemanja je preminuo u bolnici u Nemačkoj, 23. jula 2016. godine, posle teške i duge bolesti. Vladimir je često nastupao sa Nemanjom, a kada je saznao da se DJ bori protiv karcinoma, organizovao je humanitarne nastupe kako bi skupio novac za njegovo lečenje.

 

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

Povezane vesti

 • Korisnik: Колпортер
  12/11/2018 - 17:16
  Идеш по клубовима,глумиш клаберку,проводиш се и опијаш,уживаш и онда се кокнеш. И после туга ,депресија. ОД ЧЕГА БРЕ АААЛЛОООО! О немања да једеш јел !!!??? И исус да сиђе вама помоћи нема.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi