Indi
Foto: Youtube printscreen
Indi

Foto: Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

Zbog operacije smanjenja želuca, a koja je dovela do brojnih komplikacija, Indirin život visio je o koncu, samo jer je htela da se oslobodi viška kilograma.

Iako je prošla kroz pravi pakao, Indi je danas u “Magazinu In” priznala da ni sada nije zadovoljna svojim telom.

Ona je sve u studiju šokirala rekavši da će se podrvgnuti još jednoj operaciji, a sve u svrhu boljeg izgleda! Naime, Indi bi želela da uveća svoju zadnjicu jer je njena, kako kaže – "nestala":

Sanja Marinković

Foto: Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

- Imala sam taj višak kilograma, bila nesrećna, osećala se kao da taj višak ne pripada meni. Ta potreba da jedem, to je hronično, Ja sad kad bih ti rekla da opet planiram da se podvrgnem nekoj operaciji ti bi sad pala u nesvest kao i moja mama i svi što gledaju! To je zapravo nezadovoljstvo iz unutra – „HNLJ“, hronično neuzvraćena ljubav. A sad gubim i zadnjicu, gubim i grudi, a navikla sam da ih imam - iznenadila je Indi sve u studiju svojim priznanjem.

- Čime sad nisi zadovoljna, Indi - zanimalo je voditeljku Sanju Marinković, kojoj je pevačica otvoreno priznala šta bi to sada korigovala:

- Svojom zadnjicom, zato što je nestala. Kada sam izgubila kilograme, ona je nestala. Ja bih da to istaknem, Bože zdravlja sledeće godine - iskrena je bila pevačica, dok su svi u studiju ostali bez teksta.