Maca Diskrecija
Dejan Briza
Maca Diskrecija

Dejan Briza

Maca Diskrecija, Foto: Dejan Briza

. Ona kaže da je za taj novac političaru radila razne sado-mazo stvari u krevetu.

- Hteli ste ime osobe sa kojom imam seks i ko me je častio sa pet hiljada evrića. E, pa, izvolite - Dragan Šormaz voli seks u džakuziju i ima veliki „ponos“ - napisala je Maca na svom Instagram profilu, ali je ubrzo uklonila fotografiju na kojoj je bio ovaj političar.

Ipak, mi smo bili brži od Mace, pa smo sačuvali njenih ruku delo, nakon čega nam je otkrila još neke detalje ovog neobičnog odnosa.
- Sve je tačno što sam napisala. Dragan ima veliki „ponos“ i voli seks u džakuziju. Voli da budem dominantna i da ga gazim štiklama. Takođe, voli da ga grubo jašem i da mu ga pušim do ja*a. I moram da priznam da ne može više od dva puta da sv*ši. Posle dva puta pada mu ponos. Hteo je da imamo seks bez kondoma, ali ja na to nisam pristala - otkriva Maca i dodaje:

- Voli skrivene apartmane, ne voli da idemo u hotele - bez ustezanja priča rijaliti zvezda detalje seksualnih druženja sa poznatim političarem.

S obzirom na to da je do sada negirala da se bavi prostitucijom, nas je zanimalo kako je došlo do toga da dobije i novčanu nadoknadu za seks.

Tvrdi da je ne poznaje: Dragan Šormaz

Dušan Milenković

Tvrdi da je ne poznaje: Dragan Šormaz, Foto: Dušan Milenković

- Mi smo se upoznali preko sajta, da ne poveruješ. Tu ljudi traže seks, druženje... Tek kada smo se sreli, rekao mi je ko je on. Ja sam potom na internetu ukucala njegovo ime i videla da je mnogo poznat i jak. Zato me je i častio - sa osmehom dodaje starleta, koja pokušava da postane pevačica, i naglašava da se ne plaši da će zbog ovog priznanja imati probleme.

- Ne plašim se nikoga. Mislim da neću imati nikakve probleme - hrabro poručuje Diskrecija, koja očigledno više nije diskretna.
Kako bismo čuli i drugu stranu priče, pozvali smo Šormaza.

Napisala, pa  povukla: Macin  status

instagram

Napisala, pa povukla: Macin status, Foto: instagram

- Nemam komentar na to - iznenađen pozivom, rekao nam Dragan, a zatim dodao:
- Nisam se upoznao sa njom, a ne znam ni ko je ona. Baš me briga ko je šta napisao i rekao. Ne želim nikakva povezivanja sa rijaliti učesnicima - izjavio je Dragan putem telefona za „Alo!”.

Inače, ovaj političar se 2012. godine po drugi put oženio sa izvesnom Sandrom. Svadba je bila u Smederevu, odakle je i mladoženja, a bračni par ima i dete.

Političari su isfrustrirani

Maca je nedavno izjavila kako seks ima iz zadovoljstva, ali da su joj fudbaleri zanimljiviji od političara. - Imala sam ponude od fudbalera reprezentacije BiH. Oni će se pronaći u ovome, setiće se da su Macu zvali u krevet. A političari su nepodnošljivi. Najviše su isfrustrirani, a ja volim da ih provociram i golicam im maštu.

Save

Komentari (13)

Plitkost !

14.10.2016 07:59

I posle ovoga,sta je sada ona,pevacica?Ne,nikako...!

zarko ratkovic

14.10.2016 11:53

@Plitkost ! - Ona je pre svega jeb...ca pa sve ostalo redom tj. kao sve druge i tu nema razlike.Ako je dobila peticu to znaci ceig nije skup kada si potkovan dobro.Nije morao toliko da izvoji a postoji i dogovor koliko puta sastanak u motelu za tu lovu.Tarifa je od 300 eura do 500 pa nije tesko izracunati.

dragoljub

14.10.2016 15:12

@Plitkost ! - Dok je Ere bice tezga bice para a mladost brzo prolazi.Ako uspije da se sacuva kao Savka-Saska Karan ima da traje ali sumnjam jer sve je u bozijim Erinim rukama.

miki

14.10.2016 12:13

Sve sami sljam.

mila

14.10.2016 13:15

Joj glupaco glupa samo o tome mislis sram da te bude cega se pametan stidi stim se lud ponosi a to si ti ,fuj

rada

14.10.2016 14:11

A posle toga dotični gospodin i njemu slični lepu odi kod svojih supruga. Šta je tu Maca lošija od njih. Ona misli da je to dobro što radi očigledno da drugo ne zna da radi i to naplaćuje. Meni su gori ovi što plaćaju ove usluge i pitam se otkud im ovaj novac za to.

V.Vera

14.10.2016 16:04

Maca ne krije da joj je to osnovno zanimanje... Nego, jadnica ne odlikuje se pameću, izgubiće sve mušterije dubokih džepova a onda koliko ko da, anonimusi...Pride, nije zdravo ovako prozivati političare, mnogo para mnogo i moći, crna Maco!

Spale

14.10.2016 16:16

To je moja devojka!

Pedja

14.10.2016 16:20

Sad ce biti price KAKO SVI SMEDEREVSKI KONOBARI imaju "veliki ponos" !!!

Deda

14.10.2016 18:20

E baš me raduje Maca napokon našla pravog mačora.

Pera Zdera

14.10.2016 19:07

Niste valjda ocekivali da Shormaz prizna da je bio sa Macom. Udri, Shole! Samo jako!

beeg

14.10.2016 19:55

A sada EPP

ceca po

17.10.2016 10:46

Sram je bilo koga zanima sa kim se ona j...za pare sljam i bruka ženskog roda. Tu je sebe obrukala a ne njega. On ispade big dasa em mu ponos veliki em ima kintu. A šta je ona ispala big k....