Soraja Vučelić
Rajko Ristić/Alo!
Soraja Vučelić

Rajko Ristić/Alo!

Soraja Vučelić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Godinama unazad, Soraja Vučelić svoj emotivni život krije kao zmija noge - nikada nije želela da javno predstavlja svoje momke, ali je periodično provocirala javnost objavljivajući fotografije na kojima se vidi da uživa u muškom društvu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Njen ljubavni život za srpsku javnost i dalje bi bio misterija, da je nije u Moskvi posetila najbolja prijateljica Ana Korać.

Bivša zadrugarka je na Instagramu pokazala svima kako uživa sa drugaricom koju dugo nije videla, a tu se nije zaustavila već je svima ponosno predstavila i njenog dugo skrivanog dečka! Naime, Koraćeva je objavila fotografiju muškarca uz rečenicu koja jasno ukazuje na to da je dotični u vezi s Sorajom.

Soraja Vučelić

Screenshot Instagram

Soraja Vučelić , Foto: Screenshot Instagram

- Konačno i ja da upoznam zeta - napisala je Ana i označila Soraju, čime je privukla ogromnu pažnju javnosti.

Nije dugo trebalo da se otkrije ko je istetovirani muškarac sa slike - reč je o izvesnom tridesetdevetogodišnjem Kurbanu, poznatom ruskom blogeru i biznismenu koji je veoma popularan na društvenim mrežama, budući da ga na Instagramu prati više od dva i po miliona ljudi. Kako se navodi na internetu, vlasnik je nekoliko uspešnih kompanija, osnivač jednog popularnog Jutjub kanala gde se emitovao i njegov rijaliti šou, ubraja se u trideset najpoznatnijih Ruskih blogera na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ксения Бородина (@borodylia) on Sep 24, 2019 at 10:38am PDT

Svim ovim referencama iz njegove biografije i Soraja bi mogla da se hvali na sva zvona, da Kurban nije oženjen i nema četvoro dece!

Bogati Rus ima sina i tri ćerke, iza sebe ima jedan propali brak, a 2015. oženio se poznatom ruskom TV voditeljkom i glumicom Ksenijom Borodinom sa kojom ima, stiče se utisak na osnovu mnoštva zajedničkih fotografija na društvenim mrežama, idiličan brak.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ксения Бородина (@borodylia) on Aug 30, 2019 at 8:49am PDT

Da li su Ana i Soraja zarad medijske pažnje putem društvenih mreža obelodanile da je baš on emotivni partner Vučelićeve, ili je naša starleta zaista u vezi s oženjenim ruskim biznismenom ostaje da saznamo. Jedno je sigurno - afera o kojoj bruje naši mediji mogla bi mu doneti brojne turbulencije u naizgled mirnu bračnu luku.

Sorajin auto od 200.000 EVRA završio u vodi! Njeno objašnjenje zapalilo društvene mreže, komentari pljušte! (HIT VIDEO)

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 27.07.2019. 18:18 - 27.07.2019. 20:27 Previše bahata?! Foto: Printscreen Soraja Vučelić doživela je nzgodu pa je njen skupoceni automobil završio u vodi! Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila snimak gde se vidi kako ljudi vade automobil iz vode. Međutim, da stvar bude gora, njena poruka je objasnila sve.

Pogledajte BONUS video:

Sloba Radanovic otkrio sve o duetu sa Lunom Đogani!

 

 

Komentari (1)

Atinas

26.09.2019 00:18

Na sta lici, strasno