Retrospektiva
Foto:Alo
Retrospektiva

Foto:Alo

Foto:Alo

Nedelja za nama počela je veoma dramatično, sa vestima o hapšenju, upadima na imanje poznatih, bolestima, ali bilo je i razloga za slavlje. Srbija je ove nedelje izašla iz vanredne situacije, a poslednji dan koji smo proveli kod kuće i u vreme policijskog časa, bila je sreda i krsna slava mnogih domaćina u Srbiji, Đurđevdan.

Jedna od najvećih srpskih slava proslavljena je skromno i u krugu porodice.

Ceca Ražnatović

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on May 6, 2020 at 1:17pm PDT

Kao bomba je na samom početku nedelje odjeknula vest da je nepoznati muškarac ušao u kuću pevačice Nataše Bekvalac.

Nataša Bekvalac

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Identitet muškarca kasnije je utvrđen, a reč je o čoveku koji, kako on kaže i ljudi iz njegove sredine, nije imao lošu nameru, već samo da pevačici preda cveće.

Nataša Bekvalac

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube
Soraja Vučelić

Foto:Instagram printscreen

Foto:Instagram printscreen

Vest da je našu poznatu manekenku Sandru Obradović pretukao njen emotivni partner sa kojim ima dete, posebno je uznemirila našu javnost.

Sandra Obradović

Foto: printscreen

Foto: printscreen
Sandra Obradović

Foto: printscreen

Foto: printscreen

S obzirom na to da se pre mesec dana, kada je uhapšen, pravdao kako nije znao da ne sme da boravi van kuće posle 18 časova, te da su zabranjena masovna okupljanja, pitanje je šta će ovoga puta biti izgovor za Radišino nonšalantno ponašanje.

Đani

Foto:Alo

Foto:Alo
Sinan i Đulkica Sakić

printscreen/Alo!/Rajko Ristić

Foto: printscreen/Alo!/Rajko Ristić

- Ne mogu da se smirim! Dva dana pre požara rekao je mami i meni da će nas ubiti i zapaliti! On je to uradio, jer nema ko drugi. Čula sam da je pobegao u Bosnu - priča Đulkica i dodaje da je pakao počeo pre pet godina, kad je brata optužila za pokušaj silovanja.

Prema njenim tvrdnama Rašid smatra da je on jedini Sinanov nasledink i zbog toga ostalu decu gleda kao pretnju.

Sinan Sakić, sinovi, Rašid Sakić, Alan Sakić

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Ja sam mislila da ću svoje probleme rešiti brzo, ali sve se pretvorilo u borbu za život. Situacija koja se meni desila je veoma komplikovana. Povređen mi je pankreas, koji je počeo da kači slezinu, koja se morala odstraniti. Što se tiče želuca, ja nemam više sliv želuca, već kombinaciju sliva i baj pasa - ispričala je Indira tom prilikom.

Indi

Foto: Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen
Indi

Foto: Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

Kada je reč o događajima koji su obeležili nedelju za nama u rijalitiju, počećemo od dešavanja u "Zadruzi", koja su ovih dana protekla u nastavku porodične drame Đoganijevih.

Gagi je u više navrata pokušavao da priđe Luni i uveri je da su joj roditelji jedini prijatelji, ali bezuspešno.

Dragana MItar

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

- Meni je ovaj snimak top, prelep. Pustite opet snimak. Manje će p*šti. Treba da se isplače, ne znam šta je tu videla nešto što nije znala od pre. Dragana je znala da smo mi u kontaktu, šta ne smem da sedim - dodao je Edis, komentarisajući Draganu koja je za to vreme bila u garderoberu uplakana.

Dragana MItar

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Poznati rijaliti par Milojko i Milijana Božić su najavili razvod nakon izlaska iz rijalitija. Milojko se predomislio i molio Milijanu za pomirenje, ali ga je ona odbila.

Milijana i Milojko Božić

Alo!/Nenad Vujanović

Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Ulazak sina lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja u "Parove" privukao je pažnju domaće javnosti. Nikolu Šešelja su u kući povezivali sa mnogim ženama, ali se ništa konkretno nije dogodilo između njega i neke od ukućanki. Ipak, Nikola je otkrio da je njegov njegov odnos sa ocem nije blizak.

- Najvažnije mi je da se Nikola ne obruka, jer šta čoveku može drugačije da se dogodi u rijalitiju, nego da se obruka - ističe na početku razgovora naš sagovornik i dodaje kako popularni TV format ne prati:

Nisam pratio njegovo učešće, jer nemam vremena. Bavim se naučnim radom. Ipak, na osnovu onoga što sam čuo, on se dobro drži tamo - priča nam Šešelj.

Nikola i Vojislav Šešelj

YouTube/printscreen/Tanjug

Foto: YouTube/printscreen/Tanjug