Sonja Vuksanović
Printscreen
Sonja Vuksanović

Printscreen

Foto: Printscreen

Turski biznismen i pevač Ozkan Šen nekoliko dana boravio je u Beogradu, gde je snimao kadrove za novi spot koji će uskoro ugledati svetlost dana. On je srpsku prestonicu izabrao prvenstveno zbog nove devojke Sonje Vuksanović (43), sa kojom je u vezi nešto manje od 3 meseca. 

Na pitanje da li je možda u planu svadba, kaže da je nada prisutna.

- Niko ne zna šta može nekada da se desi, ali nada je tu, naravno - kazao je Šen.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Özkaan Şen (@mrjade) on Jan 14, 2020 at 11:54am PST

 

Ozkan je, inače, imao veoma teško detinjstvo, a pune tri godine je, kao mlad momak, sav novac koji je zaradio štedeo za cigle i materijal za prvu salu za proslave koju je napravio. Potom je počeo da zarađuje veliki novac i pravio je salu za salom, što u Turskoj, što u Evropi.

Međutim, nije svu zaradu čuvao za sebe, već je njen deo uvek poklanjao ljudima. Zbog toga je u Turskoj dobio i nagradu za izuzetnog humanitarca.

- Malo toga humanitarnog pokazujem javnosti, jer je to stvar srca. U Africi pravim zgrade, vodovode, česme za decu da imaju da piju vodu... Podržavam i bolnice. Voleo bih da i drugi rade to što ja radim, želim da ih pokrenem. Muzika je samo moj hobi. Tako sam vaspitan, da treba da se podržavaju svi ljudi, međusobno, da se pomažu. Što se tiče prve sale, da. Godinama sam radio na tome i nisam očekivao da ću imati toliki uspeh - kaže Ozkan.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Özkaan Şen (@mrjade) on Jan 4, 2020 at 4:06am PST

On je, više puta, preko Instagrama ljudima delio novac, ali i skupe poklone poput satova od više hiljada evra.

- To je skrivena poruka ljudima. Sve što zaradi treba da se deli, to je tajna svih uspešnih ljudi. Želim da budem motivacija drugima, to što zaradimo stvarno treba da delimo sa onima koji nemaju. To će nama doneti još više - poručuje Šen.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @sf__fashion__style (@sonja_fashion) on Jan 17, 2020 at 5:56am PST