Pevačica objavila novi duet! Šokirana komentarima koji stižu na račun nove pesme! (FOTO+VIDEO)

Poznata folk pevačica nije ni slutila da će novom pesmom izazvati baš takve reakcije.

Gabriela Pejčev
Foto: Privatna arhiva

Iako vlada svetska pandemija pored toga što domaći izvođači na sve načine pokušavaju da se domognu finansijskih sredstava a nekolicina njih rešila je da publiku obraduje novim projektima. Ovim su se vodili pevačica Gabrijela Pejčev i pevač Anid Ćušić.

-Mi smo ceo projekat snimili neposredno pre početka svetske pandemije i dugo smo čekali da premijerno predstavimo publici. Okolnosti su takve da je ljudima potrebno malo više zabave i humora i nadam se da ćemo makar na kratko ljudima novom pesmom skrenuti misli sa svakodnevnih problema i vesti koje čitaju – istakao je pobednik „Zvezda granda“ Anid Ćušić.

Gabriela Pejčev
Foto: Privatna arhiva

Iako se dva pevača poznaju od ranije, ne kriju da je na snimanju vladala dobra energija i da je to upravo bio preduslov za uspeh novog projekta.

-Komentari pristižu sa svih strana, ali moram priznati da mi se najviše javljaju uz komentar da su zatečeni mojim vizuelnim promenama i samim izgledom (smeh). No, najvažnije da su reakcije pozitivne i da su ljudi pogledali novi spot. – dodala je Gabrijela.

Gabriela Pejčev
Foto: Privatna arhiva

Iako su se pojavile špekulacije da su ova dva pevača kroz spot preneli emociju ali oboje izričito govore na tu temu.

-Moram vam priznati da su svi pomislili da smo Anid i ja nešto više od kolega. On je moj moj mlađi kolega kog zaista uvažavam i obožavam da slušam. Njegov talenat je neosporan i zaista sam uživala tokom saradnje. To je kompletna istina! – otkrila je pevačica.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi