ŠOKANTNO OTKRIĆE Darko 9 godina zavisan od droge! U krizi od kako se probudio iz kome! Lekar otkrio sve detalje!

Srpskitelegraf/R.J. | vip 2018-11-06 17:33:41 2018-11-06 17:33:41

Pevač u teškoj krizi, lekari se bore

Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, kako navodi Srpski telegraf, Darko preklinje medicinsko osoblje da mu dopremi neki opijat jer je, navodno, ubeđen da bi se osećao bolje nakon toga.

"Otkad je izašao iz kome i postajao sve svesniji, Darko je sve više upadao u krizu zbog alkohola i droge. On je priznao lekarima da koristi narkotike. Redovno u kriznim momentima traži da mu "donesu nešto"", kaže lekar iz KBC Zemun, dok izvor blizak pevaču otkriva da se čini kao da Darko u mislima ima samo poroke, a da je siguran da će mu se povrede sanirati.

"Svakoga ko bi mu ušao u sobu Darko je pitao da mu donese neku nedozvoljenu supstancu. Njega kriza toliko drma da se čini kao da ne može da izdrži, a da ne uzme kokain. Darko bukvalno cvili dok moli da mu se nešto dopremi, a medicinsko osoblje svakodnevno pokušava da ga obuzda. Zbog toga je verovatno i imao povišen pritisak prethodnih dana", uverava izvor za "Srpski Telegraf" i tvrdi da Lazić koristi narkotike već skoro deceniju, odnosno devet godina.

"Darko redovno uzima narkotike gotovo devet godina. Snimak koji se pojavio u javnosti, a na kojem šmrče beli prah je nastao 2011. i Lazić se nije preterano uznemirio nakon što je on isplivao. Zato se pred novinarima i šalio na taj način i rekao da je šmrkanje normalna stvar u vremenu u kojem živimo. Međutim, njemu je zbog narkotika i alkohola, koji pije kao vodu, pritisak vrlo visok", kaže izvor i dodaje da je zbog problema sa srcem Darko nekoliko puta morao da traži hitnu lekarsku pomoć.

Expand player
Pogledajte više