Rialda
E-Stock
Rialda

E-Stock

Rialda, Foto: E-Stock

Prekratka haljina sa likovima Bogorodice i Isusa Hrista izazvala je burne reakcije, ali je ona samouvereno objasnila za „Alo!“ da u svom stajlingu ne vidi ništa pogrešno.

PROČITAJTE JOŠ:

- Ne vidim ništa loše u tome da se u ovom poslu igramo i istražujemo kada je reč o oblačenju. O mom stajlingu brine moja dobra prijateljica i kada mi je pokazala haljinu, na prvu loptu mi se dopala i bila mi je drugačija i zanimljiva. Prvo što sam rekla kada sam je uzela u ruke jeste da će biti mač sa dve oštrice, ali to je moda. Ko razume, shvatiće to na pravi način, ko ne razume, šta da mu radim. Da menjam mišljenje ne mogu, ja sam zadovoljna - rekla je pevačica i istakla da se nikada ne bi upuštala u estradni posao da nije spremna na kritike i zadiranje u privatnost.

Plašila sam se Goce Tržan

Pesma „Bezimeni“, koju je pevačica uradila u duetu sa Gocom Tržan, postigla je ogroman uspeh, a Rialda je, kako kaže, strahovala od starije koleginice. - Moram da budem iskrena i da priznam da sam imala veliku tremu od nje. Znala sam da je žustra na jeziku. Upoznale smo se u studiju, ne pre toga, i ne znam da li su nam se poklopile energije, ali toliko je sve prošlo jednostavno da sam i sama bila iznenađena. Ispoštovala me je u svakom mogućem smislu, iako sam za nju početnik. Veoma sam srećna što je tako i za nju imam samo lepe reči - rekla je pevačica.

- Nikada ne bih pristala da se bavim pevanjem da imam problem sa samom sobom, sa svojom prošlošću i generalno životom. Licemerno bi bilo da se pravimo da nam to smeta, kada u sve uđemo svesni da narodu treba dati nešto sočno. Mi smo Balkanci i poznati smo po tome što volimo i malo sočnih tračeva koji nam drže pažnju - zaključila je Rialda za „Alo!“.

 

Komentari (8)

goga

28.11.2018 08:29

Ona sto posto nije normalna ,nemam reči .

zoki

28.11.2018 08:44

staviti Bogorodicu kod medjunozja, to je za mene dno dna

zeljanaa

28.11.2018 09:13

što ne stavi muhameda sotono, kad ne vidiš ništa loše?!

boba

28.11.2018 09:38

Sto nije stavila znak njene vere zna se sta.

gkc

28.11.2018 09:45

Ona nije pravoslavne vere pa da zna gde se stavlja Bogorodica!

goca gocic

28.11.2018 10:19

Super devojko, sutra molim te obuci slicnu haljinu na kojoj je, na istom mestu stampan citat iz Kurana.

olja

28.11.2018 10:21

Da se mi tako sprdamo sa obelezjima tvoje vere digla bi se kuka i motika.