Nataša Bekvalac
Masanori Jošida/Alo!
Nataša Bekvalac

Alo!/ Rajko Ristić

Nataša Bekvalac , Foto: Alo!/ Rajko Ristić

PROČITAJTE JOŠ:

Kako nam je Bekvalčeva rekla, ponosna je na Draganu, koja će nakon tri decenije bavljenja ženskom negom i lepotom okrenuti novi list.

- To je nešto što je mene veoma iznenadilo, budući da je Dragana osoba koja ne voli da izlazi iz svoje zone komfora. Ona se svojim poslom bavi veoma uspešno više od 25 godina, ali je ovo iskorak u želji da edukuje druge. Za mene je to vrlo pohvalno, budući da znanje nije znanje ako ga ne preneseš na druge. U njenoj akademiji će se učiti o lepoti i svim tehnikama koje se u te svrhe koriste. Znam da će u tome biti uspešna, baš kao što je u svom poslu u samom vrhu.

Šta si ti radila kod Dragane? Tetovirala si obrve?

- Da, ja dugo radim obrve kod nje i samo bih se njenoj ruci prepustila, budući da ona to radi najbolje. Sve tretmane koji su povezani s negom, takođe sam radila. Smatram da žena kada pređe 35. godinu života zaista treba da posveti vreme nezi svog lica i tela, ali najviše svoje duše.

Nataša Bekvalac

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Krenula si i u teretanu? Mnoge žene bi rekle da ti to nije potrebno…

- Svaka žena će me razumeti kada kažem da kada upalim ona najsurovija svetla, pa stanem ispred ogledala sa rukama pored tela, a ne kada zauzmem neku pozu, nego se ogolim sama pred sobom, nije baš sve tako savršeno kao kada sam obučena. Ali to je manje važno od momenta koji je bio presudan da počnem da vežbam, a to je kada sam posle sat i po pevanja shvatila da ne mogu da dišem, budući da sam vrlo energična na nastupima. Prvi put mi se desilo da sam tražila dve spore pesme da bih udahnula malo vazduha da bih kasnije mogla da se vratim u svoj tempo. To je za mene bilo strašno poražavajuće. Publika, naravno, to nije osetila, mislila je da to tako treba, ali za mene je to bio odlučujući momenat.

Da li imaš probleme sa kičmom, s obzirom na to da si veoma mršava, a konstantno nosiš ćerkicu Katju?

- Imam velike probleme. Jako me boli…Pre svega zato što ona zahteva da je stalno nosimo, a drugo zato što je sad u fazi prohodavanja, pa smo stalno u tom polusavijenom položaju. Dešava se da ujutru ustajem lagano, tako da sebi izgledam kao da imam mnogo više godina. (smeh) Jedva ustajem…

Nataša Bekvalac

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

Radiš sa Cobijem, ali i sa Džalom i Bubom. Čiju ćeš pesmu prvu izbaciti?

- Obe ekipe su sjajne i ništa ne rade na silu, baš kao ni ja, tako da smo se sjajno uklopili. Generalno smatram da kada je umetnost u pitanju ne treba da se radi na silu, ne treba ništa forsirati. Mi smo već imali nekoliko urađenih pesama, ali smo valjda zbog retrogradnog Merkura ili ne znam već čega odlučili da to ne objavimo, već da možemo mnogo bolje. To mi je bio lep znak da nikome tu nije ni do biznisa, ni do lomljenja preko kolena, već da je svima stvarno cilj da te kombinacije budu zaista nešto predivno. Čudno će zvučati da sam se oduševila kada su povukli pesmu, ali jesam, jer mi je to bio znak da je svima stalo.

Kakva će pesma biti - brža ili sporija?

- Biće moja. Nikad nisam delila pesme na brže i balade… Biće u mom fazonu. Biće takva da oslikava mene u svakom smislu te reči. Zbog svega toga, bilo nam je potrebno vreme da se svi međusobno dobro onjušimo i upoznamo kako bi sve na kraju bilo savršeno.

Nataša Bekvalac

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

Stalno si pričala da je tvoj jedini porok nikotin. Sada si rešila da ostaviš cigarete, ali si našla zamenu. Misliš li da ćeš uspeti u tome?

- Uzela sam električnu cigaretu želeći da to bude neka prelazna faza u odvikavanju, ali mislim da prosto moram da imam neki porok, inače bih bila savršena.