VOLI JE KAO SVOJU KĆERKU Sofija Šašić vešto iskoristila Lukasovu naklonost, odvela ga u studio, potom je usledio šok (VIDEO)

Ima njegovu punu podršku.

Voli je kao svoje dete: Lukas i Sofija Šašić
Foto: instagram

Sofija Šašić jedna je od onih devojaka koje su od ranog detinjstva bile pod svetlima reflektora. Kao dete poznatih roditelja uvek je privlačila pažnju domaćih medija, a poslednjih meseci se piše i o njenim aktivnostima.

Njena majka Sonja imala je istančan ukus kada je moda u pitanju, a svoja iskustva prenela je i na naslednicu.

- Odmalena me privlači moda. Pored mame, da... Tu prvu kolekciju nisam gledala tako ozbiljno. Sada je to mnogo ozbiljnije, gledam to kao svoj posao, a ne kao hobi. Mnogo se trudim i želim da bude sve kako sam zamislila. Preteško je, pogotovo za te lokacije i slikanja. Kako slikati, kako stati, da ne bude iskopirano, da bude nešto novo - rekla je Sofija u emisiji "Premijera".

Njene planove privremeno je stopirala trenutna zdravstvena situacija, a i sama ona je imala probleme s koronavirusom. Sofija je pričala i o bivšem suprugu svoje majke, Aci Lukasu s kojim je sarađivala.

- Preležala sam koronu u aprilu već. Pozitivna sam na ta antitela, imam ih još uvek. Kojim čudom, ne znam - otkrila je Sofija.

- Aca Lukas je naša neka moralna podrška, ali sam njega skoro nagovorila da se slika u studiju i stvarno je ispalo fenomenalno. Super je ispalo, ali je trebalo vremena za njega - pričala je Sofija o Aci Lukasu.

Sa kojim fudbalerom je Sofija bila u vezi pogledajte OVDE

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi