TAKO I NIKAKO DRUGAČIJE! Sofija otkrila kako će vaspitati sina, a onda i otvorila vrata svog luksuznog doma, evo gde beba najviše uživa! (FOTO/VIDEO)

Vodi računa o svemu!

Sofija Milošević
Sofija Milošević, Foto: Marko Janković

Manekenka Sofija Milošević već sad zna na koji način želi da vaspitava svog sina Alekseja, a na društvenim mrežama otkrila je šta je najbitnije da jedan roditelj uradi kada je reč o najvažnijoj životnoj ulozi.

Sofija Milošević
Sofija Milošević, Foto: Printscreen/Instagram

- Vaspitavam sina sa kojim će tvoja ćerka da bude sigurna. Obećavam - glasi poruka na slici koju je Sofija postavila na svoj Instagram stori.

Kao žensko, jasno joj je koliko je bitno da se jedna devojka oseća sigurno, a upravo to želi i da nauči svog sina.

Sofija svakodnevno deli simpatične trenutke svog dana sa vernim fanovima, pa je tako odlučila da, u duhu ove praznične atmosfere koja se već oseća u vazduhu, otkrije najlepši kutak u svom domu u kom Aleksej obožava da provodi vreme.

Sofija Milošević
Foto: Printscreen/Instagram

- Da budem jasna, moja jelka još uvek nije gotova - napisala je manekenka na slici koju je postavila, međutim, nama se čini da je sve na svom mestu i izgleda odlično!

Mali Aleksej takođe uživa u toplom zagrljaju svoje majke pored novogodišnje dekoracije, a šta je Sofija još nameravala da doda, ostaje da vidimo, do tada saznajte zašto je njena objava isprovocirala pratioce upravo OVDE

BONUS VIDEO

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi