Sofija na prstima nosi 30.000 evra! (VIDEO)
alo.rs
Sofija Milošević
Sofija Milošević, Foto: Printscreen/ Instagram

Naime, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, lepa plavuša se nedavno počastila za Novu godinu pa je sebi priuštila dva prstena koja vrede neverovatnih 30.000 evra.

Sofija Milošević

Masanori Jošida/Alo!

Sofija Milošević, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Sofija najviše voli da kupuje za svog sina Alekseja, a kad je u prilici, onda počasti i sebe. Budući da u poslednje vreme voli da nosi nakit, Sofija se odučila da za Novu godinu sebi kupi čak dva nova prstena. I ovoga puta, odabrala je prestižni brend nakita, čiji najskromniji komadi koštaju nekoliko hiljada evra, a kako dobro zarađuje od svoje modne linije, njoj to očigledno ne predstavlja problem - otkriva izvor na početku razgovora za „Alo!“.

- Oba prstena su optočena dijamantima i izuzetno su skupi. Sofija je prošle kupila i skupocenu dijamantsku narukvicu čiji oblik podseća na savijeni ekser, a sada se počastila prstenom u istom obliku. Samo taj prsten ju je stajao oko 10.000 evra, dok je drugi bio nešto skuplji - priča naš izvor i dodaje da manekenka nije mogla da odoli.

Prsten Cartier
Prsten Cartier, Foto: Cartier online

- Drugi prsten je masivan i ceo je optočen sitnim dijamantima. On je koštao skoro 20.000 evra i to je sigurno najekstravagantniji komad nakita koji Sofija ima. Njega planira da nosi samo u posebnim prilikama, a upravo su novogodišnji praznici dobar povod da ih stavi na ruku - priča naš izvor.

Sofija Milo
Sofija Milo, Foto: Instagram

Inače, mlada manekenka je na svom Instagramu objavila fotografiju svoje ruke na kojoj se vide zlatna narukvica i prstenje, a mnogi fanovi pohvalili su njen ukus.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)