NIKO NIJE NI SLUTIO Snimila je sa Miligramom KONTROVERZNU pesmu "Marihuana", a sada je otkrila i zbog čega je to uradila!

Humano.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: Screenshoot Youtube

Jelena Karleuša tvrdi da je snimila pesmu "Marihuana" sa "Miligramom" kako bi promovisala korišćenje lake droge u medicinske svrhe.

Poznato je da je pop zvezda veliki protivnik poroka, ali se zalaže za lečenje kanabisom, jer je sa svojom majkom Divnom prošla kroz pakao kada se radio-voditeljka razbolela od raka pluća.

- Kada me je Mili pozvao da u 20 sekundi budem gost u njegovoj pesmi, nisam oklevala jer mi je rekao da je reč o numeri sa kojom ćemo skrenuti pažnju javnosti na legalnu upotrenu marihuane u medicinske svrhe. Smatram da je to tema koja je u Srbiji veoma bitna, s obzirom na veliku stopu rasta obolelih od karcinoma. 

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Сараџогла
  26/12/2018 - 06:56
  Шта друго очекивати од Карлеуше?Шта ми би да одгледам ,,марихуану,, у медицинске потребе!Кантастрофа!Еј,еј,бато,ја који уживам у песмама Тозовца и српским народним колима за игру одгледао ,,марихуану,,.Верујте нисам попио ни чашицу пре тога а после јесам!Док полицајци ризикују животе 'апсећи марихуанце трговце Карлеуша пропагира марихуану за лечење.Пуна су гробља од тога излечени!ПС.Да ми је да знам куј је измислио презиме Карлеуша?Ушати Карло?Него,када ће да Јелена крене да учи да пева?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi