Dragana Mirković
Foto: Promo
Dragana Mirković

Foto: Promo

Dragana Mirković, Foto: Foto: Promo

Kažu, nije lako na jednom mestu okupiti vodeća imena estrade, jer, obično – neko sa nekim nije u dobrim odnosima. Na snimanju novogodišnjeg "Glamur specijala", u bekstejdžu su letele i uvrede, psovke, odbijali su jedni sa drugima da nastupaju, ali, na sceni – sve kao pod konac!

-Prosto ne mogu da poverujem da se iz onolikog haosa, u bekstejdžu, na sceni pojave svi sjajno raspoloženi, raspevani, jedni drugima nude vino, nazdravljaju – rekao je Uroš Božić, voditelj – Bilo je situacija, da pojedini pevači žele samo sa svojim prijateljima da nastupaju, ali, na kraju, svi shvate da je važno da gledaoci njih vide na sceni u najboljem sjaju, glamurozno.

Nenad Marinković Gastoz

Foto: Promo

Nenad Marinković Gastoz, Foto: Foto: Promo

Dok su se menjali pevači na sceni, Era Ojdanić je nosio posluženje iz svog restorana i delio. Sa sobom je poveo i kuvarice. Ekipa koja je bila na snimanju, uživala je u sjajnoj atmosferi, pevali su, smejali se, družili.

- Uvek se rado odazovem, ovo je moja kuća – rekla je Jasna Milenković Jami, i dodala:

Jasna Milenković Jami

Foto: Promo

Jasna Milenković Jami, Foto: Foto: Promo

 - Tu su svi pevači, koji nešto vrede na sceni, dobro se zabavljamo i gledaoci će to videti na ekranu. Novogodišnja noć treba da bude puna muzike i smeha i mislim da ćemo uspeti te osmehe da izmamimo kod svih, koji budu bili kraj malih ekrana, za doček 2020.godine.

Na desetine pevača se sjatilo na Hepi televiziju: Dragana Mirković, Slađa Alegro, Biljana Jeftić i Aca Ilić, Nada Obrić, Rada Manojlović, Saša Matić, Katarina Grujić, Jovana Tipšin, Boban Rajović... U novogodišnjoj noći, gledaoci će imati šta da vide.