Snežana Dakić
Nenad Vujanović/Alo!
Snežana Dakić

Nenad Vujanović/Alo!

Snežana Dakić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Nakon samo nekoliko sati, uspeli su da obrišu sve njene fotografije, promene šifru i zadaju Dakićevoj ozbiljnu glavobolju.

No zahvaljujući stručnim ljudima, Sneki se vratila na popularnu društvenu mrežu, i to seksi selfijem, ispod kojeg je napisala da je zahvalna svima koji su joj pomogli u ovoj "borbi". Voditeljka je za "Alo!" otkrila detalje drame kroz koju je prošla.

Snežana Dakić

Printscreen

Ovako je izgledao Snežanin profil nakon hakovanja, Foto: Printscreen

- Istina je da su mi još nepoznati i vrlo iskusni ljudi na prevaru hakovali Instagram profil i mejl. Sve je počelo porukom na Instagramu da će mi ugasiti verifikaciju i profil ukoliko ne budem promenila šifru mejla i Instagrama. Poruka je stigla sa profila "Instagram podrška", delovalo je kao da se radi o validnom profilu zbog stotinu hiljada pratilaca koje ima i iz tog razloga sam ušla na link koji mi je poslat. Promenila sam šifru mejla kako je zahtevano, ukucala šifru Instagrama i ubrzo shvatila da se radi o velikoj prevari - priča Dakićeva i otkriva da nakon toga nije mogla da se uloguje na svoju društvenu mrežu.

Snežana Dakić

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

- Kada sam pokušala da uđem na svoj Instagram profil, shvatila sam da to nije moguće. Na prevaru su mi promenili i šifru na Instagramu, ali i za mejl putem kojeg je postojala jedina mogućnost da vratim svoj nalog. Nije prošlo mnogo od hakovanja, obrisali su sve moje fotografije i preuzeli profil kao svoj, a osećaj da neko krade vaše podatke nije nimalo prijatan. Nisam mogla da verujem šta mi se dešava - objasnila je Sneki Daki, koja je angažovala jednog od najboljih programera u regionu kako bi joj vratio omiljenu društvenu mrežu.

- Imala sam ozbiljnu borbu da vratim svoj profil. Naš poznati programer je uspeo da mi pomogne i dodatno zaštiti ukradene podatke kako se slična stvar ne bi ponovila. Zahvalna sam na tome i uskoro ću imati uživo uključenje na svom nalogu kako bih upozorila ljude da ne nasedaju na slične provokacije - zaključuje voditeljka za "Alo!". 

Pročitajte još:

Komentari (1)

Kostadin

14.10.2020 08:33

U poređenju sa ostalim klošarkama Maca je punokrvna maca. Vredi svaku KM.