Snežana Đurišić progovorila o Titu! Rekao joj je da sedne pored njega i uradi ovu stvar, a posle toga se sve promenilo! (VIDEO)

Popularna folk pevačica ima karijeru na kojoj mogu da joj pozavide sve mlađe koleginice, a ovog puta ispričala je malo poznatu anegdotu sa predsednikom bivše Jugoslavije koja je promenila tok njene karijere

Snežana Đurišić i Tito
Snežana Đurišić i Tito, Foto: Alo.rs

 Naša legendarna pevačica Snežana Đurišić je pričala o mnogim temama o kojima do sada nije.

 Ona je otkrila da je istinita priča da se jednom prilikom potukla u školi, a potom se prisetila i kako joj je Tito pomogao.

- Istina je, bila sam džudista, sportista. Postoji nešto što želim da kažem i na šta sam ponosna, nisam ponosna što sam se tukla, ali Bože moj, meni je bilo žao i uvek prva priđem i na to sam vrlo ponosna. Jeste, moj idol je Lepa Lukić. Znam da sam kao dete od 11 godina pevala na proslavi Titovog rođendana, to gostovanje mi je olakšalo život kad je u pitanju karijeru. Otac nije mogao da dobije prekomandu za Beograd, a u Kraljevu nije bilo srednje muzičke škole. Onda sam ja kao devojčica bila pozvana da presečem Titovu tortu, sedela sam tu pored njega i pitao me je, gde živim, šta mi radi tata, ja sam rekla šta bih volela, ali da tata ne može da dobije prekomandu i onda je tata dobio prekomandu. Tati je to bio vrhunac jer je bio član partije. Ja nisam bila svesna težine i svega tog jer sam bila dete, deca nemaju strah. To mi je pomoglo da se školujem, zahvalna sam i Bogu i predsedniku - navela je ona.

BONUS VIDEO; 

KAKO JE SAMO SMEO? Pavle Vuisić ulazi u kafanu na snimanju "Neretve" i traži ćebe, OVO što je uradio sa Titom izazvalo je skandal zbog kog je drhtala Jugoslavija!

Povezane vesti

 • Korisnik: vuk
  13/01/2021 - 13:27
  Snežana dušo, šta će vam ta priča, vi ste mnogo zbog toga ispaštali, koliko i zašto ste bili u Čikagu, vama je Broz došao glave, mason, zlotvor, sotona u srbomrzac. Izuzetno vas obožavam i vol!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi