Snežana Dakić žestoko uzvratila brižnicima

S.A. | vip 2017-08-07 17:52:39 2017-08-07 17:52:39

Voditeljka odbrusila dušebrižnicima

Printskrin Clip.rs

 Ništa tako nije podiglo prašinu u javnosti kao nedavna odluka voditeljke Snežane Dakić, koja je 11-godišnjoj ćerki Lauri dozvolila da uradi privremenu tetovažu.

 Nekoliko fotografija sa porodičnog letovanja, na kojima se vidi velika privremena tetovaža na Laurinoj nozi, a koje je voditeljka objavila na Instagramu, izazvalo je bujicu komentara, ali i pitanje da li je Dakićeva mudro postupila. Otuda i njena potreba da opravda svoju odluku:


- Nisam sišla s uma da pustim dete da se tetovira. Među decom Laurinih godina, privremene tetovaže su veoma moderne, a ovde se radi o nalepnicama koje će se brzo isprati. Dozvolila sam joj, jer je leto i sva deca to imaju - kaže Dakićeva i dodaje da nije lepo to što su pojedini mediji maliciozno pisali o tome.


- Moje dete ima sve petice, govori engleski i nemački, svira klavir i gitaru, ume da jaše i igra tenis. Takođe, Laura se ne šminka. Kad je bila manja, prošla je kroz tu fazu kao deo njenog razvoja. Ali i tada se samo šminkala po kući lil kada je išla na nastupe sa plesnim klubom, a tada su se sva deca šminkala.

Zato Laura sada ima svoj kofer sa šminkom, koji nosi na takmičenja iz džez baleta, a učestvovala je i na državnom i na evropskom prvenstvu. Skromna je i časna devojčica. Molim da je ostavite na miru. Ako je neko još jednom dirne, imaće posla sa mnom. Svaka majka će me razumeti - napisala je voditeljka na Instagramu.


Mnoge poznate mame podržale su Snežaninu odluku, poput Sanje Marinković, čiji sin Strahinja, kako kaže, takođe ima privremenu tetovažu.

Expand player
Pogledajte više