Smrtni slučaj u porodici Lazić: Darku preteško jer ne može na sahranu! Verenica ga sve vreme teši!

Nakon svega što su preživeli, zadesila ih i ova bol

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: printscreen

Folk pevač Darko Lazić, koji se u banji Selters oporavlja od posledica stravične saobraćajne nesreće, doživeo je novi šok nakon što mu je preminula baka za koju je bio mnogo vezan.

Porodica Lazić je zavijena u crno jer je Darkovom ocu Milanu iznenada preminula tetka koja je bila omiljena u familiji poznatog pevača. Darko je ovu vest primio sa nevericom, a uprkos tome što je izrazio želju da ode na sahranu, lekari su mu rekli da je to gotovo nemoguće.

"Lazići su u šoku, iznenada ih je napustila baka koju su obožavali, a Darka je ova vest dotukla. Bukvalno je očajan jer je osoba koja je obeležila njegovo detinjstvo, kada se najmanje nadao, preminula. Nije bila bolesna i do poslednjeg dana je vodila aktivan život. Trebalo je da poseti Darka ove nedelje, ali, nažalost, nije joj bilo suđeno", kaže dobro obavešteni izvor i tvrdi da je Darko odmah izrazio želju da ode na sahranu bake.

"Darka boli duša što nije uspeo da se susretne sa bakom koja je mu je svakodnevno slala poruke podrške. Obećao joj je da će stati na noge i da će promeniti život iz korena, jer mu je ona redovno držala pridike. Lazić je rekao roditeljima da na njenu sahranu mora da ode, međutim, lekari su insistirali da ne napušta banju Selters jer bi to moglo da škodi njegovom oporavku", zaključuje izvor.

Darkovi roditelji, Milan i Branka su potvrdili ova saznanja.

"Nije mi do priče. Preminula mi je tetka koju sam obožavao", rekao nam je kratko Darkov otac, a potom se na telefon javila i Lazićeva majka.

"Nakon svega što smo proživeli poslednjih meseci zadesio nas je i smrtni slučaj", konstatovala je folkerova majka Branka.

Marina i Darko
Marina i Darko, Foto: Screenshoot Instagram

Lazića teši verenica

Nakon što je Darko saznao da mu je preminula baka, od njega se ne odvaja njegova trudna verenica Marina Gagić.

"Budući da su Lazićevi roditelji zauzeti pripremom sahrane, pa nisu u mogućnosti da obilaze sina, od Darka se trenutno ne odvaja verenica. Ona mu podiže moral i daje snagu da nastavi da se bori", kaže izvor.

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Brestac
  17/12/2018 - 12:03
  Svi u selu znamo da su jedva cekali da je se otarase. Uzeli su joj kucu gde je zivela i digli Darkovu kucu tu . Jedva su cekali jer je zivela kod njih.
 • Korisnik: Rada
  17/12/2018 - 10:57
  Kakve vesti.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi