Milica Pavlović
Printscreen/instagram
Milica Pavlović

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Sudeći po ljubavnom životu Milice Pavlović, pevačica najviše iskustva ima sa muškarcima koji su jaki na rečima, ali ne i na delima! 

Poslednji u nizu koji nije ostao imun na šarm seksi senjorite bio je slovenački košarkaš Luka Dončić, koji je na sve načine pokušavao da privuče pažnju naše pevačice. Ne samo da je zajedničkim prijateljima pričao o Milici već ju je zapratio na Instagramu i lajkovao joj sve fotografije, a u trenutku kada mu je Pavlovićeva uzvratila praćenje na društvenoj mreži, umešala se Dončićeva ljubomorna devojka.

- Dončić već drugu sezonu igra u NBA ligi, ali obožava našu muziku, a Milica Pavlović mu je jedna od najdražih pevačica. Ne samo da voli njene pesme već mu se seksi senjorita izuzetno fizički dopada i pre nekoliko meseci ju je čak i zapratio na Instagramu. Tada joj je lajkovao sve fotografije, a budući da Milica ima oko 800.000 pratilaca, to nije ni primetila - kaže naš izvor i dodaje da je Dončić pokušavao da stupi u kontakt sa njom preko zajedničkih prijatelja.

Luka Dončić

AP

Foto: AP

- Otkako se pojavila na domaćoj muzičkoj sceni, Milica važi za omiljenu pevačicu košarkaša. Pevala je na brojnim njihovim proslavama i uvek je pravila odličnu atmosferu, a sa mnogim sportistima je u prijateljskim odnosima. Upravo njima je Dončić pričao da želi da upozna Milicu, a njoj je to bilo simpatično. Čak je sa više strana dobila informaciju da je Dončić opsednut njenim likom i delom i da na sve načine pokušava da se upozna s njom - kaže naš izvor i dodaje da je pevačica iz kurtoazije uzvratila Dončiću praćenje na Instagramu, a tada je priča dobila potpuno nov obrt.

Milica Pavlović

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

- Čim je to uradila, nakon nekoliko sati Luka ju je otpratio na Instagramu. U tom trenutku joj nije bilo jasno šta se dešava, ali su joj kasnije zajednički prijatelji objasnili šta se desilo. Naime, Milicu je u nastupu ljubomore otpratila Lukina devojka, a ne on. Ali najzanimljivije u celoj priči je to što Pavlovićeva nije ni znala da on ima devojku - kaže naš izvor.

Milica Pavlović

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

- Njegova devojka je znala da mu je Milica jedna od omiljenih pevačica, ali je mislila da njegovo interesovanje za Pavlovićevu ne ide dalje od toga. Kada je videla da ga je Milica zapratila, a potom i da joj je on lajkovao sve fotografije na Instagramu, savladao ju je bes. Napravila je ljubomornu scenu i odmah otpratila seksi senjoritu sa Instagrama, a Dončiću je poručila da više ne želi da čuje za Milicu Pavlović - kaže naš izvor na kraju.

PROČITAJTE JOŠ: