Sloba unajmio obezbeđenje zbog Kije! Mora da zaštiti ženu i dete?!

E.A. | vip 2019-10-21 09:33:50 2019-10-21 09:33:50

„Kija je molila Slobodana da ne govori medijima šta se desilo, te da demantuje sve priče kako joj ne bi dodatno naudio“

Alo!

Drama pevača Slobodana Radanovića ne prestaje! Nakon što je njegova bivša žena Kristina Kockar navodno fizički nasrnula na njega i pokušala da ga povredi nožem, folker je odlučio da angažuje obezbeđenje.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Sloba se ne plaši toliko za svoju bezbednost, ali s obzirom na to da je u vezi sa ženom koja ima dete, odlučio je da njih dvoje zaštiti tako što bi angažovao momke koji će povremeno da ih čuvaju. Kija je i te kako ljubomorna i ne može da podnese to što Sloba ima devojku, a sudeći po njenom ponašanju, nikad se ne zna šta bi mogla da uradi - otkriva izvor „Alo!“.

Iako su pevač i njegova bivša žena pokušavali da demantuju da je među njima došlo do sukoba, izvor blizak istrazi tada je potvrdio da je do incidenta i došlo, te da je Kija nakon svađe i tuče završila u bolnici „Laza Lazarević“.

- Kija je molila Slobodana da ne govori medijima šta se desilo, te da demantuje sve priče kako joj ne bi dodatno naudio. S obzirom na to da je on dobar momak, zbog nje je rešio da sve negira. Međutim, jedno je sigurno, a to je njih dvoje više neće imati nikakav kontakt - rekao je izvor. 

Pogledajte BONUS video:

Sloba pred našom kamerom otkrio istinu o incidentu sa Kijom

 

 

Expand player
Pogledajte više