Sloba Radanović otkrio da li ima devojku! Zbog ovoga proživljava ogorman stres!

Blic/J.I. | vip 2019-11-01 22:38:56 2019-11-01 22:38:56

Otvoreno o svemu!

Printscreen

Sloba Radanović nedavno je bio u centru sve pažnje zbog drame sa bivšom ženom Kijom Kockar. Međutim, posle svega toga, ali i brojnih poslovnih obaveza, on mašta samo o dobrom odmoru i to bez lepše polovine.

Kako je istakao, okrenut je isključivo karijeri. Nije se, kaže, zaljubio u međuvremenu, niti trenutno radi na tom polju.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Promukao sam, nastupao sam, a i neispavan sam hronično. Jedva čekam odmor da se baš lepo odmorim. Bitno mi je da sam otpevao novu pesmu, pre toga je sve bilo okej, glas mi je pukao pošto sam je snimio. Što se tiče pesme, čim sve bude namontirano, ugledaće svetlost dana", rekao je Sloba.

 

Što se odmora tiče, destinacija mu nije prioritet.

Severina puštala suze usred emisije i to zbog Kneza! Rastužila se nakon ove fantastične imitacije!

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 01.11.2019. 21:47 Sustigle je emocije! TLZP, Foto: promo Večeras je takmičenje "Tvoje lice zvuči poznato" otvorio Knez kao Mišo Kovač pesmom "Još I danas teku suze jedne žene". SRBIJA NA NOGAMA ZBOG OVIH REČI! Blogerka Zoranah pokrenula rat na društvenim mrežama: "Da su sve žene kao ja, ne bi bilo razvoda i samohranih majki"!

 

"Nije mi primarna destinacija, već mi je primarno da odem, odmorim glavu i isključim se od svega. Sve ću to u dva, tri dana da organizujem."

BONUS VIDEO:

"TAKVE IMAJU TARIFU" Snežana Dakić o lepoti u Srbiji: Živimo u dobu izveštačene kose i loše šminke!

 

Expand player
Pogledajte više