Sloba Radanović
printscreen
Sloba Radanović

printscreen

Foto: printscreen

Jedan od najpopularnijih učesnika rijalitija "Zadruga 1" , a pored toga i uspešni pevač, Sloba Radanović, otvoreno je ispričao da mu je porodica na prvom mestu. Sloba požrtvovano brine o majci Draginji i ocu Dušanu koji, nažalost, imaju zdravstvene probleme i kako kaže, trudi se da im ništa ne nedostaje.

PROČITAJTE JOŠ:

"Sad smo u tom stadijumu da moji ne moraju da brinu oko nekih finansijskih sredstava. Oni su stariji i često su bolesni, idu po lekarima...To je nekad bio problem, sada sam im rekao da to više ne predstavlja problem, jednostavno priuštiću im šta god mogu" , rekao je pevač, a potom progovorio o glasinama da će zapevati na svadbi Veljka Ražnatovića.

Sloba Radanović

Alo.rs

Foto: Alo.rs

"Ne znam ko je uopšte došao do te informacije. Nikad tako nešto nisam izjavio, niti sam čuo bilo šta što se toga tiče. Niko me nije kontaktirao što se tiče toga i samo sam napisao da je to laž" , rekao je Sloba.

Sloba Radanović

Marko Đoković/Alo!

Foto: Marko Đoković/Alo!

BONUS VIDEO

Evo ko je novi dečko Milice Todorović

 

Komentari (2)

Max

31.10.2019 23:46

Sramota bi i bilo da pjevas kod pastorka

SIMILE

01.11.2019 17:39

@Max - Slobo , ti si požrtovan sin, odan svojoj porodici. To je za svaku pohvalu. Divan si mladić, izuzetan pevač. U krajnjoj liniji i da ti dobio ponudu, naravno da treba da prihvatiš.... zlo se pojesti ovaj deo polupismenog sveta.Tvoja privatnost je tvoja lična stvar i niko nema pravo da ti bilo šta osporava. Samo nemoj da dovzoliš sebi, da ti bilo koja persona koja je više nebitna u životu pravi skandale i da te nepotrebno kompromituje.Prekini svaki kontakt,jer jedino tako možeš biti srećan.