Sloba Radanović
Printscreen
Sloba Radanović

Printscreen

Foto: Printscreen

On je čvrsto podvukao ono o čemu smo ranije pisali, na osnovu analiza koje su pojedini svetski mediji pravili o albanskim pevačicama koje su naprasno napravile velike karijere.

- Ako do sad niste shvatili, sad shvatite da iza albanskih izvođača koji odjednom postaju svetski poznati, stoji država Albanija, koja ih i plasira u svet i stoji iza njih. Jednostavno, prave od njih svoje snažne ambasadore u svetu - poručio je Radanović na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Evo i njegove objave:

Insta

Printscreen

Foto: Printscreen

Podsetimo, Dua Lipa na društvenim mrežama negodovala je zato što Apl u svojoj aplikaciji Apple Maps stavio da su Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije.

- Zašto Kosovo nije i neće biti Srbija. Apl, potrebni su nam odgovori. Stavite Kosovo i Palestinu na mapu - napisala je Dua.

Sloba je na to reagovao tako što je obukao majicu sa junacima sa Košara, a zatim se obratio pevačici.

- Pozdrav za Duu Lipu - napisao je.

Dua Lipa

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Međutim, Radanović je dobio i uvredljivu poruku od jednog korisnika Instagrama.

Usledio je i Slobin komentar na ovaj komentar.

- Evo ih dušebrižnici. Dakle, ja sam nacionalističko go**o zbog ove objave. O, Bože.... Moji prijatelji svih vera i nacija znaju da ovo nema nikakve veze sa nacionalizmom ili bilo kakvim vidom mržnje. Ovo je ljubav prema svome i ništa drugo. tako da od**bite sa ovim porukama - napisao je Sloba.

PROČITAJTE JOŠ: