Sloba Radanović kupuje luksuzan stan pored Lunine mame?! Daje ogroman novac za dupleks od 160 kvadrata!

Pink/B.Z. | vip 2019-10-18 17:03:32 2019-10-18 17:03:32

Sa završetkom prve sezone "Zadruge" je pukla njegova ljubav s Lunom. Tada je stavio tačku na svaku komunikaciju s Anabelom, ali će joj mladi pevač, po svemu sudeći, uskoro postati prvi komšija!

Alo!/Momir Čubrilović

Sloba Radanović je bacio oko na nekretninu na Košutnjaku i to baš u zgradi u kojoj stan poseduje i Anabela Bukva, Lunina mama.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ukoliko zaista bude odrešio kesu i kupio stan, od nesuđene tašte odvajaće ga samo drugi ulaz!

- On već godinama u Beogradu živi kao podstanar, muka mu je više da plaća kiriju, traži stan, seli se iz jednog u drugi deo grada, pa je rešio da se konačno skući, kad je već trenutno u mogućnosti. Sloba mesecima unazad traži veliki, prostrani stan koji bi zadovoljio sve njegove kriterijume, a sada je takav, izgleda, konačno našao, i to tik do Anabele - počinje priču za Pink.rs dobro obavešteni izvor blizak Radanoviću i dodaje:

- Iskreno, svima nam je bilo malo čudno što je zapeo da stan kupi baš tu, ali dobro... I on nam je sam rekao da se ne opterećuje što će mu prva komšinica biti Anabela, da ga to ne interesuje, da nema problem s tim, već da mu je važno da stan bude po njegovoj meri i da mu cena odgovara - objašnjava izvor.

Kako Pink saznaje, stan koji Sloba razmišlja da kupi jeste dupleks s prelepim pogledom na Košutnjak, prostire se čak na 160 kvadratnih metara, a vrednost nekretnine procenjuje se na oko 250.000 evra. Ostaje da vidimo da li će Sloba zaista uskoro odrešiti kesu, ali i kako će Anabela reagovati kada bude saznala ko će joj se doseliti u komšiluk.

Pogledajte BONUS video:

Sloba Radanović na Alo žurci pre incidenta sa Kijom! Evo šta nam je sve ispričao.

 

 

Expand player
Pogledajte više