SVI DETALJI Slavlje u porodici Živojinović! Aleksandra i Filip spremaju veliko slavlje za koje su odvojili čak 70.000 evra

Ne štede

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović
Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Foto: J.Ilić/Alo!

Popularna pevačica Aleksandra Prijović 6. marta prošle godine na svet je donela svoje prvo dete - dečaka Aleksandra, a on će uskoro proslaviti svoj prvi rođendan.

Pevačica i njen suprug Filip Živojinović planiraju da 11. marta upriliče veliko gala rođendansko slavlje svom nasledniku, a istog dana planiraju da organizuju i krštenje.

 

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Aleksandra i Filip neće štedeti kad je novac u pitanju, žele da sve bude gala i sa ukusom. Planiraju da 11. mart bude krštenje, a nakon toga i veliko rođendansko slavlje u jednom prestižnom prestoničkom hotelu. Na slavlju će biti oko 150 zvanica, a među gostima će biti i Aleksandrinih kolega koji će se potruditi da naprave što bolju atmosferu, a nije isključeno ni da će i Aleksandra zapevati. Kako se šuška, Aleksandra i Filip će iskeširati oko 70.000 evra za rođendansko slavlje njihovog sina - otkriva dobro obavešteni izvor.

Podsetimo, Aleksandra se, iako je prvo razmišljala da se porodi u Americi, porodila u Beogradu u jednoj privatnoj bolnici. Da se porodi u Srbiji pre svega je odlučila jer u Beogradu će imati mnogo pomoći. Pevačica se porodila carskim rezom, a beba je na rođenju imala 2.800 grama.

Aleksandra i Filip Živojinović
Aleksandra i Filip Živojinović , Foto: Screenshot Youtube

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi