DIVAN DAN Slavlje u domu Marije Veljković!

U krugu porodice

Marija Veljković
Foto: Printscreen

Šarmantna voditeljka “Slagalice” i glumica Marija Veljković oduvala je svećice jubileja u krugu porodice, sa suprugom i mališanima Rosom, Nevom i Đurađem.

Osmeh na licu i jedna želja, porodica na okupu i deca koja duvaju svećice umesto nje na torti, obeležile su 40. rođendan voditeljke “Slagalice” Marije Veljković, a godine za nju, kako kaže, predstavljaju samo brojku.

- Ne plašim se starosti zato što, ako pričamo o fizičkom izgledu, znam mnogo dama koje u poznim godinama izgledaju prelepo, moderno i doterano. Znam da se sada granica za sve pomera, za udaju, trudnoću, rađanje. Po svojoj životnoj energiji znaš da li si star ili ne. Sada, bogu hvala, postoje tretmani i sve pa svako može da bude lep i da popravi na sebi u nekim godinama ono što mu smeta. Stvar je samo duha i sreće - kaže za Marija Veljković.

Da svaki čovek ima puno vrlina i mana, svesna je i sama Marija, zato ono što joj smeta počela je da menja.

Marija Veljković
 Foto: Printscreen/Youtube

- Moja najveća mana je bila nesigurnost, koja je počela da se menja. Svojom vrlinom smatram blagost, kao i dobrom stranom svest koliko sam bogata žena i tu ne pričam o meterijalna već o onim stvarima koje su nam najbitnije u životu, a to je porodica - naglašava ona.

Ova šarmantna voditeljka nam je ispričala kako je proslavila rođendan pa nam priznala ko joj je izmamio osmeh čestitkom, a ko doveo do suza.

- Proslavila sam rođendan tako što su Neva i Rosa duvale deset puta moje svećice i tako što sam se okružila ljudima iz najužeg kruga koji su u Beogradu. Nisam ništa spektakularno pravila jer nije vreme za neke velike proslave. Slavićemo kada sve bude okej. Ono što mi izmami suze i smeh jesu moja deca, intimno njihove iskrene čestitke. Pola dana nisu znali da je meni rođendan, nego su se raspravljali kome je od njih rođendan i koliko će proslava imati, a onda su me pitali gde su gosti i konfete. Takve situacije izazovu kod mene smeh i suze pomešano - kaže ushićeno voditeljka.

Na pitanje šta je poželela sebi da joj se ostvari u deceniji pred njom, Marija je bila vrlo skromna.

Marija Veljković
 Foto: Alo!/Nenad Vujanović

- Ne znam za deceniju, ali u ovoj situaciji mogu samo da poželim i nadam se da će u toku ove i naredne godine sve da se sredi i da se vrati moja bezbrižnost. Nije neki veliki plan, ali nekako idem od situacije do situacije pa ne obraćam pažnju na deceniju. U ovoj situaciji je najvažnije da smo zdravi, na okupu i poželeću sebi da sam bezbrižna - kaže ona.

Marija kroz osmeh kaže da aktuelna situacija nije dozvolila pompu oko njenog ulaska u petu deceniju.

- Naručiš tortu da ti dostave kući, a onda deci učiniš zadovoljstvo da puknu vatromet sa konfetama i onda čistiš dom naredna tri dana. Ali sve radiš za njihovu sreću. Rođendan kao svaki drugi dan. Treba raditi na tome da zadržiš životni balans u ovom momentu - poručuje ona.

Na pitanje šta bi volela da promeni kod sebe u četrdesetoj, Marija kaže:

Marija Veljković
Foto: Printscreen

- Pre vrlo kratkog vremena počela sam da se menjam. Ne bih volela ništa fizički. Rad na sebi. Vođenje računa da si umeren i fizička aktivnost su u redu u ovim godinama. Vratila sam se u plavo i sada je sve okej. Što se tiče mentalnog, pre nekoliko godina sam počela da se menjam, da postajem sigurnija u sebe. Pomislim, bože da sam pre 20 godina, kada sam imala 20 imala ovu pamet, pa se setim tih rečenica starijih žena, moje bake, majke... Dođeš u te neke godine kada shvatiš o čemu su pričale.

Povezane vesti

 • Korisnik: Mojea
  20/07/2020 - 15:41
  Ova zena je toliko namazana, isfolirana, zloca! A fizicki nikakva, dzabe joj sve, iz svoje koze se ne moze! Covek moze malo da se pobiljsa ako radi na tome I to je sve, granice postoje.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi