PEVAČICA NIJE SKIDALA OSMEH S LICA! Slavlje kod Ilde Šaulić! Najbliži se odmah okupili, došla i Goca! (FOTO)

Proslava u krugu porodice i najbližih prijatelja...

Ilda Šaulić
Ilda Šaulić, Foto: Masanori Jošida

Pevačica Ilda Šauluć organizovala je žurku povodom 3. rođendana ćerkice Eme u jednoj igraonici u Beogradu, a slavlju su prisustvovali članovi najuže porodice, kao i nekoliko Ildinih prijateljica.

Šaulićeva nije želela da slavlje bude medijski ispraćeno, ali je ekipa „Alo!“ uspela da uslika srećnu porodicu dok pristiže na žurku.

Ilda Šaulić
Ilda Šaulić, Foto: Masanori Jošida

Prva je došla Ilda, koja je nosila ćerkicu Emu i nije skidala osmeh sa lica. Malena princeza nosila je plavu haljinu, dok je mama bila u sportsko-elegantnoj kombinaciji.

Ilda Šaulić
Ilda Šaulić, Foto: Masanori Jošida

Nakon Ilde stigao je i njen muž Bojan, koji je iz automobila izneo hranu koju su pripremali za Emin rođendan. Tu su bile kiflice, meso, torta i druge raznorazne đakonije.

Ilda Šaulić
Ilda Šaulić, Foto: Masanori Jošida

Poslednja na žurku stigla je Goca Šaulić, Ildina mama, a ono što su svi primetili jeste da ona i dalje nosi crninu zbog smrti supruga Šabana Šaulića. Osim Goce, slavlju su prisustvovali njen sin Mihajlo sa verenicom, kao i pevačica Marina Tadić i voditeljka Dajana Paunović.

NAPUSTILA JE SRBIJU U JEKU POPULARNOSTI! Razvela se od košarkaša, ponovo udala pa rodila dvoje dece! Evo kako danas izgleda (FOTO)

BONUS VIDEO:

Didi J postigla vrhunac pevačke karijere u Americi, a sada snimaju rijaliti o njoj!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi