"OVO SAM JA" Slavica Ćukteraš otvara vrata svog doma, ovako nešto još niste videli!

"Spremnija sam nego ikada da svojoj publici dam sve ono što zaslužuje"

Slavica Ćukteraš
Slavica Ćukteraš, Foto: Instagram/printscreen

Slavica Ćukteraš jedna je od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, a kako je nekoliko godina nije bilo na našoj javnoj sceni, zbog pauze koju je napravila kako bi se posvetila odgajanju ćerke, njeni fanovi su brojali dane kada će se vratiti i napraviti bum! I to je učinila! 

Pre nekoliko nedelja Slavica je objavila numeru "Pun gas" kojom je najavila svoj veliki povratak i ponovo zagrejala srca fanova. Naravno, ona ne planira tu da stane!

Slavica Ćukteraš
Slavica Ćukteraš, Foto: Privatna arhiva

Pored nastupa koje ima svakog vikenda širom regiona, Slavica je odlučila da sebe i svoje fanove počasti novom pesmom i to baš na svoj rođendan, 28. januara.

"Spremnija sam nego ikada da svojoj publici dam sve ono što zaslužuje" - kaže Slavica i dodaje - "Bilo je mnogo priča i glasina o meni u poslednje vreme, ali mislim da sam stavila tačku na to. Objasnila sam da u mom privatnom životu nema drame, moj bivši suprug i ja smo odlični prijatelji, a i moja publika od mene nikada nije očekivala skandale, pa je tako i sada. Nakon nekoliko godina pauze, stvarno sam se uželela dobre muzike i mogu sada da najavim da moju publiku tek očekuju iznenađenja. Posle pesme "Pun gas" koja je osvojila sve, spremna sam da im dam nešto novo i drugačije, što do sada nije viđeno kod nas. Pesma "Koban ili savršen" ima emociju koju sam osetila na prvo slušanje, a kada si okružen mladim i svežim ljudima koji su na toj numeri radili, onda i sam dobiješ ideje za nešto novo. Tako da sam odlučila da svima predstavim deo sebe, svog života, u spotu koji će pratiti ovu numeru. Videće me u neočekivanim situacijama, poput onih da, na primer, peglam veš, šetam psa ili spremam ručak. Na ovaj način će mnogi imati prilike da vide da ja živim svakodnevni život kao i oni i jedva čekam da čujem reakcije" - kaže Slavica.

Slavica Ćukteraš
Slavica Ćukteraš, Foto: Privatna arhiva

Spot za pesmu "Koban ili savršen" ugledaće svetlost dana 28. januara, a kako će biti snimljen u formi "vloga" nema sumnje da će Slavica na ovaj način još više sebe približiti publici i doneti nešto sveže i potpuno novo na estradnu scenu Srbije i regiona.

Slavica Ćukteraš
Slavica Ćukteraš, Foto: Privatna arhiva

 

Povezane vesti

 • Korisnik: rade
  21/01/2020 - 12:44
  Da li je ovo reklama za udvaču?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi