Slađana Milošević
Foto: Youtube printscreen
Slađana Milošević

Foto: Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

Odlučila je da javno progovori o teškoj životnoj situaciji koja se dogodila, a ono što je najbitnije jeste da joj samopuzdanje nije palo, već je hrabro nastavila dalje.

Na samom početku razgovora sa novinarima pevačica je istakla da je očekivala drugačije proleće 2020. godine, nego što je to ranije bio slučaj, jer smatra da je vreme da se život naplaneti promeni. Slađana i nije preterano oduševljena obradom pesme "Za milion godina" koja se dogodila tokom koronavirusa.

Slađana Milošević

Screenshoot Youtube

 Foto: Screenshoot Youtube

Slađana Milošević zatim je progovorila i o nasilju koje je nad njom izvršio nekadašnji momak. Kako se tada pisalo pevačicu je partner tokom svađe u kupatilu gurnuo, nakon čega je ona pala na šolju i veš mašinu. Onda joj je oteo iz ruke telefon, nakon čega ju je ponovo gurnuo, a ona je tada pala preko kade. Pevačici je onda u Urgentnom centru ukazana lekarska pomoć i konstatovane su joj lakše telesne povrede.

- Ispravka, nisam odlučila da o tome javno govorim, već sam na to bila primorana. Naime, iz potpuno neobjašnjivih razloga u javnost su procurili iskazi moje, oštećene, kao i okrivljene strane. To se ne sme događati u uređenoj državi i tome se mora stati na put. Ako ne možete izneti istinu, bez učešća tabloidne javnosti, onda organi reda i sudovi nemaju nikakvu svrhu. Hajde da ih zatvorimo i da moć predamo u ruke tabloida, kako bi se maliciozni naslađivali. Nikada ne bih potražila pomoć od organa reda da sam znala da ću biti grešnički razapeta - rekla je pevačica i dodala:

Slađana Milošević

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Slađana Milošević na kraju je rekla i kako smatra da njena ljubav čeka pogodnije vreme, ali je najbitnije da joj samopuzdanje i optimizam nisu opali nakon teškog životnog perioda koji je sada iza nje.