Slađa Alegro
Printscreen/Instagram
Slađa Alegro

Printscreen/Instagram

 Foto: Printscreen/Instagram

Mlada folk pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana eM, u rekordnom roku vinula se u sam estradni vrh zahvaljujući mega hitu "Žena od sultana", koji u ovom trenutku na Jutjubu broji više od 46 miliona slušanja.

Tijana Em

Instagram/printscreen

 Foto: Instagram/printscreen

- Normalno je da kada moj najbolji drug nešto napiše, on prvo ponudi meni. Bila su mnoga pitanja: "Zašto ti ovo nisi uzela kada je toliko hit?". Ja tvrdim odgovorno da pesma "Žena od sultana", da sam je ja otpevala, ne bi bila ovoliki hit. Ne zato što sam ja lošija od Tijane ili ona bolje od mene, nego, prosto, svaka pesma nađe put do svog pevača. Ne možete uzeti ničije - kaže Slađa, koja je priznala zbog čega je odbila da snimi "Ženu od sultana".

- Pesma jeste meni ponuđena, ja sam zaista pročitala tekst i melodiju i sve to i bilo mi je jasno da će to biti hit kao vrata. No, kada radite u muzici nešto, to morate da osećate, a ja "Ženu od sultana" nisam osetila i to je prosto tako - iskrena je Slađa.

Slađa Alegro

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Tijana je inače ranije za medije priznala da joj je Slađa mnogo pomogla prilikom snimanja ove pesme, da su danas u sjajnim, prijateljskim odnosima, te da joj iskusnija koleginica uvek daje dragocene savete koje rado usvaja.

Pročitajte još: