Seka Aleksić
Alo.rs
Seka Aleksić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, pevačica je nastupala pred polupraznim klubom, a interesovanje za ulaznice nije bilo veliko. Gornji deo kluba ostao je zatvoren za posetioce jer nije bilo dovoljno publike.

Seka Aleksić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Seka se pojavila u haljini dugih rukama i sa veoma lošom frizurom. Svojim stajlingom razočarala je publiku. Bila je lepo raspoložena i prisutni su uživali u njenim pesmama, ali od ovog nastupa svi su očekivali više.

Seka Aleksić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Kako je za alo.rs rekao izvor sa lica mesta, nekoliko dana pre nje nastupao je naš popularan pevač i ispunio kompletno klub.

"Nekoliko dana pre Seke nastupao je Saša Matić za kog se bukvalno tražila karta više. Klub je bio krcat, a atmosfera za pamćenje. Ovo veče nije vladalo veliko interesovanje", rekao nam je izvor iz Crne Gore nakon Sekinog nastupa.

Seka Aleksić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Evo kako je SEKA ALEKSIĆ izgledala na omotu za prvi CD! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/A.K. DATUM I VREME: 13.07.2019. 11:52 Koliko se promenila?! Seka Aleksić, Foto: Screenshoot Youtube Seka Aleksić važi za jednu od najuspešnijih pevačica na našim prostorima. Pevačica je do sada izadala sedam albuma, a poslednji pod nazivom "Koma". EKSKLUZIVNI PAPARACO Prve fotke trudne Seke Aleksić! Pogledajte šta radi dok misli da je niko ne gleda!

BONUS VIDEO:

Sanja Stanković: Šokirala sam se kad sam saznala da sam prostitutka!