SKANDALOZNIM izgledom razočarala publiku! (PAPARACO)

Alo.rs | vip 2019-08-09 12:40:33 2019-08-09 12:40:33

Nikad gore izdanje...

Alo.rs

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, pevačica je nastupala pred polupraznim klubom, a interesovanje za ulaznice nije bilo veliko. Gornji deo kluba ostao je zatvoren za posetioce jer nije bilo dovoljno publike.

Seka se pojavila u haljini dugih rukama i sa veoma lošom frizurom. Svojim stajlingom razočarala je publiku. Bila je lepo raspoložena i prisutni su uživali u njenim pesmama, ali od ovog nastupa svi su očekivali više.

Kako je za alo.rs rekao izvor sa lica mesta, nekoliko dana pre nje nastupao je naš popularan pevač i ispunio kompletno klub.

"Nekoliko dana pre Seke nastupao je Saša Matić za kog se bukvalno tražila karta više. Klub je bio krcat, a atmosfera za pamćenje. Ovo veče nije vladalo veliko interesovanje", rekao nam je izvor iz Crne Gore nakon Sekinog nastupa.

Evo kako je SEKA ALEKSIĆ izgledala na omotu za prvi CD! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/A.K. DATUM I VREME: 13.07.2019. 11:52 Koliko se promenila?! Seka Aleksić, Foto: Screenshoot Youtube Seka Aleksić važi za jednu od najuspešnijih pevačica na našim prostorima. Pevačica je do sada izadala sedam albuma, a poslednji pod nazivom "Koma". EKSKLUZIVNI PAPARACO Prve fotke trudne Seke Aleksić! Pogledajte šta radi dok misli da je niko ne gleda!

BONUS VIDEO:

Sanja Stanković: Šokirala sam se kad sam saznala da sam prostitutka!

 

Expand player
Pogledajte više