Skandali koji će se zauvek pamtiti: Zbog ovih gostiju voditelji su morali da reaguju (VIDEO)

Alo/R.J. | vip 2018-12-28 18:17:46 2018-12-28 18:17:46

Zar je ovo moguće?!

Printscreen

U emisijama uživo dešavaju se mnogi pehovi, a neki gosti su čak toliko bahati da su naterali voditelje da napuste emisiju. Svašta se dešavalo, ali ovo su skandali zbog kojih je moralo da se reaguje.

PROČITAJTE JOŠ:

Dea i Sarapa morali su da prekinu jutarnji program zbog toga što je bivši učesnik "Parova", Alen Azarić, koji se predstavlja kao nadrilekar izneo skandalozne reči. Naime, on je lekaru koji je gostovao sa njim poručio da poseti psihijatra zbog čega je umalo došlo i do fizičkog obračuna.

Irina Vukotić napustila je jutarnji program koji vodi sa Milomirom Marićem zbog komentara Jelene Milić.

"Zamislite da vama kažu da vaša ćerka ima picajzle", rekla je Jelena.

Voditeljku je ovo užasno povredilo pa je odlučila da napusti emisiju.

Jelena Karleuša poznata je kao "mala od skandala", a pamtimo svi kada je Lanetu Gutoviću koji je vodio emisiju, pocepala pitanja koja je spremio za nju.

Voditeljka Dušica Jakovljević izbacila je Anabelu Atijas iz emisije jer je dobacivala ćerki Luni Đogani šta treba da odgovori gledateljki koja se telefonski uključila.

Skandal koji se prepričava godinama definitivno je onaj između Nataše Bekvalac i Sergeja Trifunovića.

Tokom Natašinog izvođenja pesme "Čista" Sergej je predstavio kao pesmu koja je prava za očuvanje životne sredine i ekologije, pa je Nataša odlučila da se suprotstavi.

"Ja neću ovakvu najavu", rekla je, a na pitanje Trifunoća zbog čega, pevačica je odgovorila "zbog da jedeš go*na".

Mina Borisavljević posvađala se sa voditeljem emisije "Ekskluzivno" kada ju je sve vreme ispitivao za ugradnju silikona, iako je došla da razgovaraju o njenom novom spotu.

Maja Nikolić se pre tri godine posvađala sa voditeljkom Sanjom Marinković. Pevačici se učinilo da je voditeljka svojim stavom ne poštuje, pa je odlučila da napusti emisiju. O tome se danima pričalo.

Voditeljka je istu situaciju imala još jednom ali ovog puta sa Milošem Bojanićem. Pevač se naljutio zbog komentara Vesne Vukelić Vendi, pa je odlučio da napusti emisiju. Sa njim je krenula i Maja Nikolić, ali ju je voditeljka nagovorila da ostane u emisiji.

Expand player
Pogledajte više