Sloba Radanović, Nataša Šavija
Printscreen
Sloba Radanović, Nataša Šavija

Printscreen

Sloba Radanović, Nataša Šavija, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

"Ona je došla u stan gde je Sloba bio sa dva druga. Njih je izbacila iz stana, a Slobu je seksualno napastvovala 45 minuta", piše u poruci koju je Scandal! objavio.

"Čula sam za to, i to je bio razlog što do poslednjeg trenutka nisam znala da li ćemo zajedno nastupiti u emisiji Ami G Show. Međutim, ja sam profesionalac i odradila sam unapred dogovoreni nastup. To je njegov nivo, ali razumem ga jer što više lakih devojaka, to će lakše prikriti da je biseksualac, što je tužno da na taj način laže sebe i druge, svoju porodicu, pa i mene. Ja sam uvek tu da mu pomognem, ali on prvo treba sam sebi da prizna neke stvari i meni je zaista više dosta da se spuštam kako bih njega zaštitila", rekla je Kija za SCANDAL! i time podgrejala priče koje su o Slobi kružile dok je bio u rijalitiju kada su ga povezivali sa pojedinim muškarcima.

Sloba Radanović

Nenad Vujanović/Alo!

Sloba Radanović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Ovo otvara potpuno nove afere. On se ovim povodom nije oglasio, niti je odgovarao na poruke, a u međuvremenu je isplivala informacija i da Šaviju zna od ranije.

Navodno su se upoznali pre nekoliko godina kada je ona delila poklone za zemljoradnike na nekoj fešti pod šatorom u nekom selu gde je pevao Baja Mali Knindža.