Sin Natalije i Sanija iz Trik FX-a je najbolji FRAJER među decom poznatih! Njegov izgled ostavlja bez daha! (FOTO)

Alo.rs/I. M. | vip 2019-08-12 12:04:26 2019-08-12 12:04:26

Prezgodan!

Printsktin TV Pink

Jedan od najpopularnijih denserskih parova na našoj estradi posebno je ponosan na svog sina Dejana, koji je slika i prilika svog poznatog oca.

Ovaj dvadesetjednogodišnjak nije odlučio da pođe stopama svojih roditelja, ali je, kao i oni, u izvanrednoj formi i sport zauzima veoma važno mestu njegovom životu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by D Ξ Λ N VV I L L P O VV E R (@willpower159) on Dec 23, 2018 at 2:35pm PST

On je posebno aktivan u teretani, gde je uspeo da iskleše nadmoćno telo prekriveno mišićima, a često sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram deli fotografije i snimke nastale tokom treninga ili demonstrira snagu koju je izgradio vežbanjem.

PROČITAJTE JOŠ:

Takođe, on je svojevrsni motivator koji pokazuje svojim pratiocima da mogu sa svojim telom da urade baš sve što požele ukoliko se dovoljno potrude.

Najzanimljivije od svega je to što je Dejan pre samo nekoliko godina kuburio s kilogamima, a potom je promenio način života i uspeo da izvaja telo kojim može da parira najpoznatijim svetskim modelima.

Lepa Brena uslikana na privatnoj plaži! Sunčala se, a kada je ustala IMALI SMO ŠTA DA VIDIMO! (FOTO)

AUTOR: I. Mikić DATUM I VREME: 11.08.2019. 13:20 - 11.08.2019. 13:30 Blista! Lepa Brena, Foto: Alo.rs Folk zvezda Lepa Brena letuju na crnogorskom primorju. Ona svake godine većinu leta provodi na svom luksuznom brodu. EKSKLUZIVNI PAPARACO Lepa Brena u belom kupaćem raširila noge da se osunča, a onda u 58.

 

BONUS VIDEO:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!

 

Expand player
Pogledajte više