NJEGA DO SADA NISTE VIDELI! Sin Izvorinke Milošević je opasno dobar frajer! Devojke kidaju na njega! (FOTO)

Sin jedinac.

Izvorinka Milošević
Izvorinka Milošević, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Poznata pevačica Izvorinka Milošević ponosna je majka sina Davida Blama, kojeg je dobila u braku sa Mišom Blamom.

 

Izvorinka često u javnosti ističe da je David njen najveći ponos i uspeh, a sa sinom neretko kači fotografije na svoj Fejsbuk profil.

S obzirom na to da je David dobar frajer, nema sumnje da bi mnoge devojke volele da budu sa njim, ali on je zauzet. Naime, David je u vezi sa lepom plavušom Deanom, koju pevačica smatra članom svoje porodice.

Iako je talentovan za muziku, David nije krenuo stopama roditelja.

– Uprkos genima, ima samo nižu muzičku školu, a završio je Fakultet poslovnih studija. Zamislite, ne želi da se bavi muzikom, iako mu je deda bio čuveni muzičar Rafael Blam, jedan od osnivača Narodnog orkestra, otac mu je Miša Blam, univerzalni muzičar, ja majka... Ali, on je rešio da odabere svoj put. I ja sam gazila, ali što sam to više radila, on se više otimao iz te priče. U početku mi je bilo teško zbog te njegove odluke, sada više nije. ’Leba ne bi imao da pojede. Sigurno. Kada je shvatio da ne mora da svira, rekao je: „Ne želim.“ I to sa 14 godina. Ni Mišin stariji sin nije muzičar. Ko zna, možda je to zaziranje od jakih roditeljskih imena - ispričala je Izvorinka svojevremeno.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: zloca
  10/01/2019 - 14:54
  Nesto nas i ne interesuje. Opet neki mamin sin? Fali malo reklame
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi