Silvija je na vrhuncu svoje karijere napustila Srbiju, udala se za poznatog srpskog golmana, postala je majka, a povezivali su je sa ovim pevačem! (FOTO)

Alo.rs/Kurir/T.Đ | vip 2021-02-26 09:17:27 2021-02-26 09:17:27

Posle "Zvezda Granda" Silvija je nastavila profesionalno da se bavi pevanjem, ali ljubav ju je omela

Screenshot Youtube

Silvija Nedeljković glasom i osmehom osvojila je mnoge, ali iako su joj prognozirali uspešnu karijeru ona se zbog ljubavi odrekla estrade i napustila Srbiju.

Silvija je bila takmičarka treće sezone ovog šou programa, a te 2007. godine je u velikom finalu zauzela sedmo mesto.

Posle "Zvezda Granda" Silvija je nastavila profesionalno da se bavi pevanjem, ali ljubav ju je omela. U međuvremenu se udala za nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Sašu Stamenkovića sa kojim se ostvarila u ulozi majke i odselila se u inostranstvo.

Posted by Silvija Sasa Stamenkovic on Saturday, November 19, 2016

Nakon nekoliko meseci veze Silvija je otkrila da ju je sadašnji suprug pratio na nastupima, dok je još radila punom parom.

- Moja i njegova karijera su zahtevne, mnoge žrtve moraju da se podnesu, ali podržavamo se! Zasad nam ide savršeno. On me često prati na nastupima, što mi predstavlja veliko zadovoljstvo i ja idem na njegove utakmice kako bih ga bodrila - pričala je ona.

Simpatična Silvija skoro da se ništa nije promenila, a svoj prepoznatljivi osmeh je i dalje zadržala!

Posted by Silvija Sasa Stamenkovic on Tuesday, May 12, 2020

Snimila je i duet sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, a mnogi su za njih govorili i da su u vezi, što je par demantovao rečima da su samo dobri prijatelji.

Pročitajte još

Expand player
Pogledajte više