NISAM UBICA, NITI ĆU TO POSTATI Severinu optužili da je sa mužem Igorom Kojićem pokušala da UBIJE Milana Popovića! Evo šta se krije iza svega!

Hrvatska pevačica se oglasila na Instagramu.

Severina, Milan
Severina, Milan, Foto: Masanori Jošida/Rajko Ristić/Alo

Pevačica Severina Kojić oglasila se na društvenoj mreži Instagram nakon pisanja medija da su navodno ona i njen suprug Igor Kojić pokušali da ubiju njenog bivšeg partnera.

Milana Popovića. Naime, sve je izrežirano kako bi Severinu javno uništili i kao majku i kao osobu.

 

"U sudskoj borbi za svoje dete, od njegovog oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljanih ''dijagnoza'', i neslužbeni status ''ubice'' u pokušaju oca deteta. Razlog je jednostavan... Otac nije uspeo dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, ''pustio'' u javnost vest o pokušaju njegova ubistva od strane mene i to putem i uz pomoć mog supruga Igora.

Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. ''borbi'' na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog deteta, i da granice 'fair play-a' i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe", napisala je Severina. Pročitajte OVDE koja pevačica je prvo pljuvala Severinu a sad bi da se druži sa njom.

Severina
Foto: Screenshoot Instagram

"Nisam ubica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sastav, koji ne funkcioniše, dozvoljava da rade što hoće uz pomoć novaca..." napisala je pevačica. Pročitajte OVDE Severinino priznanje o mukama kroz koje je prošla.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: CileM.T.
  30/05/2019 - 16:11
  Nisi i neceš postati.Zar bi ijedna budala rekla suprotno? A rokaju se po ulici svakodnevno.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi