HAOS U SPLITU Severini stigla još jedna kaznena prijava: Policija hitno reagovala!

“Prema našim saznanjima sve kaznene prijave protiv Severine Kojić su odbačene, a o novima nemamo nikakva saznanja”, rekao je njen advokat.

Severina
Foto: YouTube/Printscreen

Pevačica Severina Kojić godinama unazad u sudskom je sporu sa svojim bivšim suprugom Milanom Popovićem oko starateljstva nad malim sinom Aleksandrom.

Oni još uvek ne mogu da se dogovore kod kojeg će roditelja dete živeti. Sud je doneo nepravomoćnu presudu prema kojoj će dečak živeti sa ocem dok će ga majka viđati u dogovorenim terminima, što je kod pevačice izazvalo bunt.

Severina
Foto: Instagram/Printscreen

Pevačica je danas dobila još jednu kaznenu prijavu, od splitsko-dalmatinske policije i to zato jer navodno nije predala dete svom bivšem partneru Milanu Popoviću.

“Možemo vas obavestiti da je tačna informacija da je danas u službene prostorije pristupio muškarac koji je podneo kaznenu prijavu zbog razloga kojeg ste naveli. Sva prikupljena dokumentacija i sačinjena pismena, kao i kaznena prijava, biće dostavljeni na daljnje postupanje nadležnom Opštinskom državnom advokatu u Splitu specijalizovanom za mlade, kao i obaveštenje nadležnom Centru za socijalnu brigu”, odgovorili su pomenutom portalu iz splitske policije.

Severina
Foto: YouTube/printscreen

Kako saznaju mediji, Severina je zbog Milana Popovića pozvala policiju:

 

“Od strane ženske osobe zatražen je dolazak policije, policija je došla na mesto događaja, ali nije bilo potrebe za postupanjem”, kazali su iz splitske policije.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: ludimilojko
  26/06/2020 - 10:56
  ....krivična prijava......nepravosnažna presuda
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi