Severina Kojić
Screenshoot Instagram
Severina Kojić

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Reč je o Tomislavu Petroviću, muzičkom menadžeru s kojim je splitska pevačica sarađivala dugi niz godina. Jedna od najuspešnijih poslovnih saradnji na hrvatskoj muzičkoj sceni pukla je nakon dugih 17 godina.

Severina

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Informacija o ponovnoj saradnji između Kojićke i Petrovića držala se u vrlo uskom krugu suradnika i traje već neko vreme. Severina, isto kao i Tomislav, ima osećaj da nikad nisu ni prestali da sarađuju.

Pevačica je već zasukala rukave, pa je poslednjih nedelja u jednom zagrebačkom studiju, poštujući sve epidemiološke mere, radila na novim pesmama, a na društvenim mrežama najavila je i skorašnje letnje koncerte, od kojih će prvi biti 11. jula u rodnom Splitu. Tada bi se nakon nešto više od godinu dana ponovno na istom mestu mogli videti Severina i njen menadžer, s kojim sledeće godine obeležava 20 godina saradnje.

Severina

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Povratak Petrovića, koji će se fokusirati na njenu karijeru u ovom turbulentnom post-korona razdoblju, itekako je logičan potez, budući da je broj ljudi na koncertima i dalje ograničen, a mnogi klubovi uopšte neće otvoriti vrata ove sezone. Tomislava je nakratko zamenio Alen Ključe, direktor "Star produkcije", radeći na Sevinoj uspešnoj turneji "The Magic Tour", a nakon glasina o prekidu saradnje Petrović nije medijima davao nikakve izjave.