Severina i Igor
Instagram
Severina i Igor
Severina i Igor, Foto: Instagram

Sve je spremno za svadbu godine! Hrvatska pevačica Severina Vučković i Igor Kojić, sin pevača Dragana Kojića, poznatijeg kao Keba, planiraju svadbu u oktobru, a zvanice će već krajem ovog meseca početi da dobijaju pozivnice. Kako prenosi "Večernji list" o jesenjem venčanju zaljubljenog para mediji u regionu već dugo bruje, a akteri te navode ne demantiraju. Zanimljivo je da je Seve zaprosila Igora.

Severina se do sada verila čak pet puta i zaradila tako pomalo zloban, a pomalo duhovit nadimak "kraljica prstenova". Sada je, čini se, našla onog pravog, što je potvrdila i u intervjuu za magazin "Hello" u kojem je izjavila:

“Igor je moja ljubav za ceo život.”

Isto o njoj misli i Igor koji je nedavno izjavio:

“Ako postoji savršena žena, Severina joj je najbliža. Najlepša je stvar bezuslovno voleti i biti voljen”.

Podsećamo, Severina je 15 godina starija od Igora, ali to uopšte ne predstavlja problem. Njihova ljubav je počela u februaru ove godine. Upoznali su se na Severininom koncertu u Beogradu, na koji je Igora doveo Severinin dugogodišnji prijatelj Edvin Softić koji je ujedno dobar prijatelj porodice Kojić.

"Sada mi se čini da ova ljubav traje ceo ", rekla je Seve posle samo dva meseca zabavljanja i tako otkrila da je zaljubljena do ušiju.

Ona je Igora odmah upoznala s užim krugom prijatelja, ali i sa sinom Aleksandrom s kojim je Igor, sudeći po fotografijama s društvenih mreža, odmah pronašao zajednički jezik.

 

Komentari (4)

dorcolac

12.08.2015 06:42

brak od 15 godina razlike moze da traje do prvog ćoška, dok mu se ne pojavi neka njegovog godišta sa kojom će da ima decu.

sale

12.08.2015 09:37

Jos da im se Tasa uda za crnca i mogu slobodno reci da ih je stigla neka kletva sto su oni kao porodica sejali sada je doslo vreme da zanju snajka 15 godina starija u brateeeeeee.

neša kać

12.08.2015 14:49

JADAN KEBA NIJE TO ŽASLUŽIO ĆE DA ODAPNE OD MUKE .TO JE SVE IZ RAČUNA I ZBOG VEĆE POPULARNOSTI. JEL BRAK I NEMORA DA BUDE DUŽI OD 3 DANA ALI SLAVA I POPULARNOST SU SLATKI KAO VLAST.

biba

12.08.2015 15:31

Igor,lik bez zanimanja,bez posla,bez love,bez statusa..Eeee Severina,na sta si spala..Da placas..neka..