Severina Kojić
Screenshoot Instagram
Severina Kojić

Screenshoot Instagram

Severina Kojić, Foto: Screenshoot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

- Siguran sam da Severina i Igor čekaju svoje prvo dete, ali to kriju od javnosti. To su rekli samo užoj porodici. Ona je odjednom otkazala koncerte, a nije bila ni kod Kebe u Centru "Sava". Pravdala nam se da se zbog prehlade nije pojavila kao gošća na nastupu svog svekra, ali niko joj nije poverovao da bi zbog toga propustila koncert. Znamo da je išla u Ameriku na kliniku za lečenje steriliteta i ti lekari su joj očito pomogli da zatrudni - otkriva prijatelj ovog bračnog para i dodaje da mu je logično što pevačica, s obzirom na to da ima 46 godina, želi da prve mesece trudnoće provede bez napora i stresa.

A Keba je na pitanje da li ga je Seve "ispalila" za koncert jer je trudna nagovestio da hrvatska zvezda i njegov sin Igor možda očekuju prinovu.

- Daj Bože da uskoro pevam na proslavi rođenja unuka. Desiće se i to. Takođe, biće prilike da Severina bude gost na nekom mom narednom koncertu. Ona je imala opravdan razlog zbog kog se nije pojavila i ne zameram joj. Severina i ja se čujemo svaki dan i čuli smo se i posle koncerta. Sve je u redu - poručuje folker.

Severina i Igor se ovim povodom nisu oglašavali!

Komentari (3)

GRGUR NINSKI

11.12.2018 04:36

za ime sveta dokle vise sa ovom nakazom sa ustima u tri sloja koja vise lice na usnicu. Koga briga za jednu raspalu glumicu u pokusaju je li se razvodi, je li trudna , je li dosla ili posla ??? malo li je nasih kalastura pa jos i ovoj da se narod smara vec danima???? dookle??? ko je ona ??? cim nas je zaduzila??? Kebin mali mogao je da zaprosi Rudanovu bolje bi mu bilo, samo sto bi ga Rudanova u dve recenice zakucala da bi ga morali kod psihijatra voditi da bi shvatio sta je Vedrrana htela reci.

ja

11.12.2018 07:59

kako da ne trudna u 50 godina

Ja

11.12.2018 18:57

....u ovo ne verujem