Severina
YouTube/printscreen
Severina

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

– Igor nije bio za to da uzmu stan jer imaju dosta prostora u kući. Međutim, Seve ko Seve! Uradila je kao i obično po svome – otkriva izvor i dodaje:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on May 16, 2020 at 4:41am PDT

– Kada je Igor za to saznao, žestoko su se posvađali! On nije htio da napušta porodičnu kuću, pa je Severina sama u stanu. Koliko znam, Igor povremeno ide i u stan, ali više vremena provodi sa mamom i tatom. Iz tog razloga i jesu pokrenute priče o razvodu, čak su se i sa Instagrama otpratili, pa je to podgrijalo priče o konačnom razlazu. Keba je pokušao da priča sa snahom i da je ubedi da ne ide u stan, ali mu je ona rekla da ima mnogo razloga zašto smatra da je tako najbolje – priča izvor i objašnjava šta je navelo Severinu na ovaj korak.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on May 23, 2020 at 12:56am PDT

– Pevačica mu je objasnila da voli i njega i njegovu suprugu Olju, ali da smatra da ipak svako treba da ima svoj mir. Ona je tokom karantina shvatila da joj fali neka sloboda, te da više ne može da živi sa svekrom i svekrvom. Keba je čak i Igoru rekao da ne razume Severinu i da se on oseća povređeno jer su se sve vreme trudili da se oseća lepo i ugodno. Doduše, izgleda da Igoru i njoj ne cvetaju ruže, stalno je neka tenzija, ona je nervozna i zbog sina koji je kod oca Milana Popovića, tako da ne čudi što se sve više svađaju. Valjda je htela da izbegne i to da Keba i Olja slušaju svakodnevne svađe, a da li će se strasti smiriti, to ni oni sami ne znaju – objašnjava izvor blizak Kojićima.