Severina
screenshot Youtube
Severina Kojić

Promo

Severina Kojić, Foto: Promo

Pevačica Severina Kojić izgubila je starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koji je, prema odluci suda u Zagrebu dodeljen ocu Milanu Popoviću.

Pevačica je rastrojena oko 20 sati, zajedno sa suprugom Igorom Kojićem, sina Aleksandra dovela na adresu gde ga je preuzeo Milanov tim.

Severina je, kada je čula presudu na koju će se žaliti, bruznula u plač.

Severina Kojić

Printscreen/Tviter

Severina Kojić, Foto: Printscreen/Tviter

"Ne znam što bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga jer je napravljen presedan u postupanju", rekla je gušeći se u suzama Severina Kojić.

Pevačica će sina moći da viđa dva puta nedeljno popodne i svaki drugi vikend od subote ujutru do nedelje uveče. Prema saznanjima, Seve je zamolila da sina dovede sutra, ali Popović nije želeo da joj ispuni taj zahtev.

Podsetimo, Severina je u ranijim intervjuima pričala kako jedino što od života želi jeste da se ostvari kao majka, a kada je saznala da je u drugom stanju i da čeka sina njenoj sreći nije bilo kraja.

Severina Kojić, Foto: Printscreen/Tviter

 

"Od početka trudnoće predosećala sam da nosim dečka, zato se i nisam iznenadila kad su mi to potvrdili', rekla je Severina kada joj je ginekolog potvrdio da nosi sina.

Milan i Severina upoznali su se na proslavi njegovog 45. rođendana, u decembru 2010. godine, u restoranu na Adi Ciganliji u Beogradu. Popović je tada tražio da mu pevaju Haris Džinović i Severina. Planula je ljubav na prvi pogled.

Par je proslavio mesec dana zabavljanja na Maldivima, a kasnije su otišli i u Egipat. Srpski kralj bakra je sredinom januara kupio Severini kuću u Zagrebu, nakon penthausa u Beogradu i salaša 137 kod Čeneja, u blizini Novog Sada.

Komentari (1)

Edit

29.11.2019 19:45

Zna li ova zena stati sa ovim objavama?Zar i ovo koristi za reklamu,bez stida i srama,i kriv sud,ma kako da ne.