Severina
Printscreen/You Tube
Severina

Printscreen/You Tube

Foto: Printscreen/You Tube

Svakodnevne informacije o novozaraženim od korona virusa polako unose paniku širom čitavog sveta. Letovi, sportski događaji, koncerti i sva druga masovna okupljanja se sve češće otkazuju kako bi se sprečilo širenje zloglasnog virusa.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Mi smo svi jeans generacija? #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina (@severina) on Feb 28, 2020 at 4:49am PST

Nadležni sve vreme upozoravaju na odgovorno ponašanje i ističu da je preventiva najvažnija.

Regionalna muzička zvezda Severina danas je putem svog profila na društvenoj mreži Instagram poslala poruku o tome koliko je važno da u ovoj situaciji svi budu odgovorni prema sebi, svom zdravlju i okruženju u kome žive.

- Čuvajte decu i starije osobe. Deca mogu zaraziti starije osobe. Ovo se ne događa samo drugima - napisala je popularna Seve uz fotografiju na kojoj i ona i njen frizer nose zaštitne maske.

 

Komentari (1)

Ljubvel

12.03.2020 21:12

Ko je to ta Severina da daje savete o korona virusu kad stručna lica daju detaljna upustva o ponašanju povodom korona virusa. Do sad je medijsku pažnju privlačila na više načina pustanjem snimka na jahti zatim preko svog deteta na sudskim raspravama i ostalo. Gubi medijsku pažnju na svim poljima pa se našla sad da deli savete za korona virus kako bi se pisalo o njoj.