Severina
YouTube/Printscreen
Severina

YouTube/Printscreen

Severina, Foto: YouTube/Printscreen

Severina Kojić otpočeće zajednički život sa svojim dečkom, vinarom Tomislavom Voštinićem. 

Otkako se saznalo da je popularna Splićanka u vezi sa vinarom, mnogi se pitaju šta je sa njenim brakom sa Igorem Kojićem. Spekuliše se da supružnici nisu u dobrim odnosima, a u prilog tome govori i to što se nisu videli skoro godinu dana.

U međuvremenu, Seve je našla novog dečka sa kojim je provela celo leto, a po svemu sudeći uskoro planiraju i zajednički život.

Izvor blizak pevačici kaže da ona dosta vremena provodi na Graberju Ivanovačkom gde Tomislav ima imanje i vinariju, kao i da su letos putovali zajedno, a viđeni su na krstarenju Jadranom. S obzirom na to da im ljubav cveta, njih dvoje su razgovarali i da vezu podignu na viši nivo, pa joj je Voštinić predložio da otpočnu zajednički život. Znajući da je njena situacija komplikovana - da je i dalje u braku sa Kojićem, kao i da je nesigurna po pitanju useljenja kod njega, dao joj je ideju da sa time počne polako. To znači da bi ona postepeno prenosila stvari kod njega, kao i da bi i dalje odlazila u Zagreb i boravila u svom stanu jer ima dosta obaveza oko posla.

Severini se taj predlog dopao, pa je odlučila da pokuša, a ideja se dopala i njenim prijateljim. Kako kaže sagovornik, Tomislav je jako dobar i pažljiv prema pevačici, poštuje je i njoj jako prija njegovo društvo. On dodaje i da joj neće biti teško da se preseli kod njega, jer je gotovo stalno na imanju, a prija joj i prirodno okruženje, tišina i mir, udaljenost od grada i gužve.

Podsetimo, prošle godine ekskluzivno pisao da je Seve u vezi sa vinarom, ali njih dvoje su negirali tu informaciju. Samo nekoliko dana kasnije, hrvatski mediji objavili su da je pevačica letos viđena na krstarenju sa Tomislavom, ali da ga je predstavljala kao svog telohranitelja kako niko ne bi posumnjao da su zajedno. U međuvremenu je obrisala određene fotografije sa Kojićem koje je imala na Instagramu, što je uradio i on.

BONUS VIDEO: 

Pročitajte još

Komentari (1)

Tijana

04.02.2021 16:08

Izgustirala malog Kebu! Moze joj se, baj, baj Kebice!