Severina
YouTube/printscreen
Severina

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Po nalogu dežurnog sudije za prekršaje, biće procesuirana u tzv. skraćenom postupku. Za kršenje policijskog časa, kod sudije za prekršaje predviđena je novčana kazna u iznosu od 50.000 do 150.000 dinara. Ukoliko bude ponovila ovaj prekršaj čeka je kazna zatvora. 

Ovim povodom oglasio se pevačicin PR:

- Severina se večeras pakovala, budući da ujutro kreće za Zagreb i izašla je autom izvan kuće, ne razmišljajući o policijskom času. Priznaće prekršaj i platiće novčanu kaznu. Nakon mesec dana neplaniranog boravka u Beogradu, u iščekivanju susreta sa sinom, nije ni čudo da je izgubila iz vida stroga ograničenja kretanja u Srbiji, koja u Hrvatskoj ne postoje, a Srbija se s tim prvi puta susreće. Naime, juče je, nakon 32 dana, pre povratka u Zagreb, otac dopustio da vidi sina na 15 minuta. Kako i Popović i njihov zajednički sin imaju srpsko državljanstvo, ostala je dan duže u Beogradu, da bude sigurna da je Popović vratio dete u Zagreb, jer ona ne bi mogla nazad u Srbiju, a njemu nije verovala, zato što je na sve moguće načine sprečavao da vidi dete, opsturirao povratak u Zagreb ne pristajući da se dete vrati u Hrvatsku s majkom i provede obaveznu samoizolaciju od 14 dana u Hrvatskoj s majkom koju nije vidio više od mesec dana - izjavio je za Alo! PR menadžer Severine Kojić Davor Grgin.

Severina

YouTube/printscreen

 Foto: YouTube/printscreen

Policija je zaustavila BMW, zagrebačkih tablica, a proverama je utvrđeno da pevačica nema dozvolu za kretanje tokom policijskog časa, te je privedena u stanicu. Ona se trenutno sprovodi sudiji za prekršaje

Komentari (1)

medakovic

16.04.2020 07:45

NE layite da niko iz kuce iz koje je izasla nije znao da je policiski a ni ona koja je danima u Beogradu nego je bas briga,radsi kako ona hoce.Smesni ste sa tom objavom.nemojte vise da je branite,bolje cutite.